Beauty

Verborgen regenboog haar is de nieuwste internetsensatie en het is geweldig

Als we het afgelopen jaar veel hebben gezien op het gebied van haar, dan zijn het wel alle verschillende kleuren die mensen durven te rocken. Van Kylie Jenner met haar pastelkleurige pruiken (al dan niet echt regenboog haar…) tot ‘gewone’ meiden die naar de kapper stapten… Felgekleurd haar is hot! Maar wat nu nog leuker is, is ‘verborgen’ regenboog haar. Lees snel verder.

Het blijft tegenwoordig niet meer bij kapsels met alle kleuren van de regenboog (pun intended). Sommige vrouwen kiezen namelijk niet meer voor de mega opvallende looks, maar juist voor de edgy, ingetogen variant. Hoe moet je dat voor je zien? Bij hidden rainbow hair, de nieuwste internetsensatie, verf je je haren namelijk wel in alle kleuren van de regenboog, maar kun je het dus ook verbergen als je geen zin hebt om continu met felgekleurd haar rond te lopen. Perfect voor iemand die een beetje bang is voor de andere regenboogtrend!

Het verborgen regenboog haar wordt namelijk zo geverfd dat je de kleuren alleen ziet als je een deel van je haar omhoog doet of op een bepaalde manier vastzet. Super leuk als je bijvoorbeeld mooie creaties met je haar wil maken enne… het is natuurlijk ook erg Instagram proof. 😉 Instagram staat inmiddels vol met de mooiste hidden rainbow hair-coupes en er is iets aan deze trend waardoor je wil blijven scrollen en scrollen om meer foto’s te zien.

Dit zijn onze favorieten:

Het is echt heel jammer dat het festivalseizoen over is, want zou dit dan niet perfect zijn geweest? Een nadeel van deze trend is dat de kleuren waarschijnlijk niet lang mooi en fel blijven, waardoor de terugloop van de kleur vermoedelijk niet bij te benen is. Wij zijn vooral benieuwd of er celebrities zijn die zich aan deze trend durven te wagen! *We kijken naar jullie, Katy Perry en Kylie Jenner.* Tot die tijd houden we het maar bij inspiratie opdoen. Zelf durven we het nog niet helemaal aan – hoewel zelfs deze hype best kantoor appropriate is!

Lees ook: