Food

Begin het nieuwe schooljaar goed met deze producten

Ben jij de sportschool even uit het oog verloren tijdens jouw vakantie? Was jouw vakantie een grote cheat periode? Hoewel we het liefst het vakantiegevoel behouden, moeten we toch weer wennen aan het normale leven. Gelukkig is er een nieuwe Healthbox met producten uitgekozen door fitgirl Rachelle van Koningsbruggen die jou weer op weg helpen naar een gezonde levensstijl.


Dit zijn alle producten die deze maand in de Healthbox zitten. Deze Healthbox is samengesteld door Rachelle van Koningsbruggen. Zij heeft de producten uitgekozen omdat ze haar helpen om gezond en fit te blijven.
 


Vita Coco – Natuurlijk kokoswater
Kokoswater kennen wij natuurlijk allemaal. Het water is rijk aan belangrijke mineralen zoals kalium en magnesium en heeft een sterke hydraterende werking. Het is heerlijk om zo te drinken, maar ook geschikt om te gebruiken voor smoothies of proteïne shakes.


Mister Free’d – Chia & sesame seeds
Glutenvrije crackers op basis van biologische ingrediënten. Er wordt gebruik gemaakt van traditionele granen zoals gierst en teff, maar ook superfoods zoals chia-, sesam- en lijnzaad.


Orthica – Magnesium-400
Dit voedingssupplement is goed voor je spieren en het zenuwstelsel. Magnesium-400 bevat magnesium, calcium, selenium en zink. Het is betrokken bij de energiestofwisseling en is goed voor je botten.


Orthica – Multi Energie
Soms kan je lichaam wel wat hulp gebruiken. Denk aan groei of stresssituaties. Dit is een complete aanvulling ter ondersteuning van je energieniveau.


Veríval – Crunchy spelt
Ben jij je standaard ontijtje zat en wil je een keer iets nieuws proberen? Probeer dan eens deze crunchy spelt! Lekker door melk, yoghurt, kwark of gewoon als snack tussendoor.

Body & Fitshop – BCAA 600 mg
Sport je vaak of ben je van plan om vaker naar de sportschool te gaan? Dan mogen deze supplementen niet ontbreken. Deze aminozuren zijn belangrijk voor je lichaam, want ze worden namelijk niet door het lichaam zelf aangemaakt.

 

The primal pantry – Hazelnoot & cacao raw paleo reep
Iets wat tegenwoordig best bijzonder is: deze reep bevat slechts zes ingrediënten. Een lekker tussendoortje dat prima past in een healthy lifestyle.

Verder bevat deze box een waardebon voor een gratis maaltijd van KCALculated. Zij koken verse en verantwoorde maaltijden. Daarnaast krijg je een cadeaubon ter waarde van €10 op alle verse en gekoelde producten uit de Body & Fitshop.

De Healthbox kost €24,95 per maand en wordt gratis thuisbezorgd. Bestel de Healthbox hier.

Lees ook: