Beauty

Deze verzorgende producten zijn perfect voor de herfst

Tewijl de zon nog heerlijk aan het schijnen is, stromen de producten voor het najaar alweer binnen. Hoewel wij de gedachte nog even onderdrukken dat de herfst alweer voor de deur staat, moeten wij toegeven dat we wel heel erg blij worden van de nieuwe Beautybox. Deze keer bevat de box producten voor de perfecte start van het najaar!


In de nieuwe Beautybox van september zitten weer vijf mooie producten, gericht op de verzorging van jouw huid én jouw kwasten. De Beautybox kost €14,95 per maand inclusief verzendkosten en bevat altijd de leukste en nieuwste beautyproducten. 


Curaloe – Aloë Vera Facial Mask, day cream of skin toner

De box bevat één van de bovenstaande producten van het merk Curaloe. Wij hebben het masker ontvangen. Dit masker bevat aloë vera, sheaboter en jojoba olie.


Huygens – Le commage visage & La crème visage supernature

Deze twee producten van Huygens zorgen voor een gehydrateerde huid. Le commage visage is een gezichtsscrub die ervoor zorgt dat je huid weer fris en zacht aanvoelt. De La crème visage supernature is een gezichtscrème die jouw huid de hele dag van een mooie gloed voorziet.


Vaseline – Aloë soothe bodylotion spray

De spray moisturizer van Vaseline trekt binnen enkele seconden in en helpt een droge en geïrriteerde huid te herstellen.


HOT4YOU – Make-up brush cleanser

Je doopt eerst je kwast in een donkere oogschaduwkleur en vervolgens wil je nog een lichte kleur toevoegen, maar de donkere kwast is nu eigenlijk onbruikbaar voor de lichte oogschaduwkleur. Herkenbaar? Met deze brush cleanser kun je binnen een paar seconden een ander kleurtje gebruiken met dezelfde kwast.

Bestel de Beautybox hier

Lees ook:

Must reads 👀