News

Harry Styles is weer aan het daten met niemand minder dan zijn voormalige liefde

Redactie

Is DIT dan eindelijk een teken dat Harry Styles het toch wel ziet zitten om een vriendin te hebben? Van de andere One Direction boys weten we hoe het met hun liefdesleven gaat, maar Harry houdt het wel héél geheim. Tot nu, want hij is naar het schijnt weer aan het daten geslagen met een voormalige vlam van hem en we kennen haar allemaal.

Ze is lang, slank en superknap en laten we vooral niet vergeten dat ze een van de normale zussen is uit haar familie… Misschien raad je het al: we hebben het hier inderdaad over Kendall Jenner! Jep, je leest het goed. Harry en Kendall zijn na lange tijd weer samen gespot en als we insiders mogen geloven was het meer dan vriendschappelijk. Sterker nog, de twee zouden elkaar een kans geven.

Uiteraard moeten we er rekening mee houden dat we te maken hebben met de roddelpers, maar stiekem hopen we toch dat het waar is. Jaren geleden werd Hendall al samen gespot en laten we niet vergeten dat ze zelfs op vakantie zijn geweest. Die beelden krijgen we nooit meer uit ons hoofd… We vroegen ons destijds al af of 2016 het jaar zou worden waarin Harry Styles de liefde zou vinden en gelukkig is het jaar nog niet voorbij. 😉 Er zijn nog kansen!

Terug naar nu: Kendall en Harry zijn samen gespot – hoewel ze dat waarschijnlijk met man en macht wilden voorkomen. Ze zijn allebei erg gesteld op hun privacy. Toch kun je er niet omheen als je afspreekt op een openbare plek zoals de L.A. hotspot Ysabel. Daar genoten ze van een diner en was Kendall continu aan het stralen als we de bronnen mogen geloven. Het schijnt dat het duo weer probeert om samen tijd door te brengen en vooral Kendall is erg blij dat ze hun romance weer een kans geven. Uiteraard houdt het koppel Kendall haar kaken stijf op elkaar en volgt Harry haar voorbeeld. To be continued dan maar? 

Beeld: Getty Images

Lees ook:

Must reads 👀