Winnen

Stem op Girlscene voor Website van het Jaar en win een mega goodiebag!

[AFGELOPEN] Raise your hand als je Girlscene al jaren volgt! Op de Girlscene redactie werken we met veel liefde aan de website en dat wordt mede dankzij jou als lezeres nu beloond. Girlscene is namelijk wederom genomineerd voor de Website van het Jaar verkiezing en hoe leuk zou het zijn als Girlscene die prijs ook zou winnen? Uiteraard laten we jou niet met lege handen naar huis gaan – ongeacht of we winnen.

*Sentimentele modus AAN* Girlscene kent zoveel trouwe volgers. Iedere maand bezoeken 1,8 miljoen mensen de website. Eén komma acht miljoen. Wauw. We vinden het nog steeds heel bijzonder! Vooral omdat er meiden tussen zitten die Girlscene misschien al zeven jaar volgen, maar ook omdat er meiden zijn die Girlscene nog maar net hebben leren kennen. Hoe dan ook, samen hebben we ervoor gezorgd dat we genomineerd zijn voor de Website van het Jaar verkiezing in de categorie Communities. En wat zou het gaaf zijn als Girlscene de meeste stemmen krijgt!

View post on Instagram
 

Omdat je tot de beste lezeressen ooit behoort willen we natuurlijk niet alleen graag de Website van het Jaar verkiezing winnen, maar ook iets terugdoen. Daarom verloten we een mega coole, awesome goodiebag onder de stemmers én maak je via Website van het Jaar ook nog kans op te gekke prijzen. Het enige wat je hoeft te doen is je stem uitbrengen tussen 26 september en 4 november. Maak een printscreen van je stem en mail het naar danique@girlscene.nl o.v.v. ‘Website van het Jaar stem’ om kans te maken op de goodiebag.

Stemmen doe je hier!