News

Niall Horan heeft groot nieuws en het is hem zo gegund

Sorry One Direction boys, maar jullie break duurt nu al HOE LANG?! Lang genoeg voor de jongens om uit te zoeken wat ze nog meer willen in het leven. Met Liam én Harry die een solocontract op zak hebben lijkt het goed te gaan, maar nu lijkt ook Niall heel goed nieuws te hebben. En eerlijk, het is hem écht gegund. Lees snel verder voor de details.

Met alle respect, we kunnen ons voorstellen dat de jongens echt even een lange tijd voor zichzelf willen hebben om te ontdekken wat ze nog meer willen in het leven (en om te ontspannen), maar het ziet ernaar uit dat het voorlopig nog wel even duurt allemaal. Sterker nog, hoewel we afvragen of ze nog echt bij elkaar komen – #glashalfvol – lijkt het erop dat ze nu vooral voor zichzelf kiezen. Nadat de bom is gevallen en zowel Liam als Harry een solocontract ondertekenden was het slechts een kwestie van tijd voordat Niall dat ook zou doen. Zo geschiedde!

Ja, je leest het goed: Niall Horan gaat solo. Het is nog onduidelijk of Niall al daadwerkelijk een handtekening heeft gezet, maar platenlabel Universal is dying om hem aan zich te binden. Zeker nadat de deal met Harry niet doorging. Een ware tegenslag voor Simon Cowell, die al jaren met de jongens heeft gewerkt én Niall bij zijn platenlabel wil hebben. Nu lijkt Universal de 1D ster meer geld te bieden en tja… Het zou ons in dat geval niet verbazen als hij toch voor meer geld kiest. 

Opvallend is het in ieder geval wel, want het was platenbaas/manager/oprichter van 1D Simon die onlangs zei dat Niall de meest loyale 1D bandlid is. En laten we niet vergeten dat hij ‘een grote aankondiging’ op de planning heeft staan. Die aankondiging duurt maar en duurt maar en dit zou mogelijk de reden zijn waarom. Fans zijn in ieder geval hysterisch en zorgden ervoor dat #WeAreReadyForSoloNiall trending werd. 

Voor nu to be continued, maar laat ons niet te lang wachten Niall. 😉

Beeld: Getty Images

Lees ook:

Bron