News

Gossip Girl(scene) week 34

Nieuwe week, nieuwe gossip-update vanuit celebville. Met deze week onder andere: het is over en uit tussen Chloë Grace Moretz en Brooklyn Beckham, Kylie Jenner verrast Tyga met een peperduur cadeau, Selena Gomez zegt optreden in Amsterdam af en sekstape van Justin Bieber en Sofia Richie in omloop?!

Het was geen beste week voor Justin Bieber. Hij verwijderde zijn Instagram doordat hij de zoveelste haatreactie kreeg, gaf een optreden waar hij de tekst vergat en toen was er ook nog sprake van een sekstape. Op Twitter ging het compleet los. Er zou een video van Justin en zijn nieuwe liefje Sofia Richie zijn waarin ze de liefde bedrijven. De hashtag #JustinSexTapeleakedparty was trending topic op Twitter. Fans verdedigden de zanger, maar haters gingen ook hun gang. “Justin zegt dat hij privacy wil, maar ondertussen laat hij wederom zijn geslachtsdeel publiekelijk zien”, luidt een reactie. Of er écht een sekstape van Justin en Sofia is betwijfelen wij, maar wie weet treedt de zanger in de voetsporen van Kim Kardashian. 

Chloë Grace Moretz en Brooklyn Beckham hebben hun relatie in april publiekelijk gemaakt, maar het is nu alweer voorbij. Die zagen we niet aankomen! De tortelduifjes leken zo verliefd en ze verklaarden elkaar meerdere keren de liefde via Instagram. What happened?! Naar verluidt heeft het te maken met de afstand. Chloë en Brooklyn hebben een romantische zomer beleefd in Los Angeles, maar de zoon van David Beckham is nu weer teruggegaan naar zijn woonplaats Londen. Hiermee is er ook een einde aan de kortstondige relatie gekomen. Maar hé, oude liefde roest niet… 

Het is zo langzamerhand traditie geworden: Kylie Jenner en Tyga die elkaar verrassen met peperdure auto’s. Kylie heeft er al twee (!) gekregen van haar liefje, deze week was het payback time. Eerder kwam in het nieuws dat de Ferrari van de rapper in beslag is genomen, maar dat bleek onderdeel van Kylie’s verrassing te zijn. De verrassing van de realityster liep ook bijna in de soep door de media, omdat ze werd gespot bij een Bentley-dealer. Tyga vroeg wat ze daar deed en Kylie moest het ontkennen. “Ik moest liegen tegen T.”, legt de realityster uit in een Snap. Gelukkig geloofde hij dat en kon ze hem zijn gloednieuwe Bentley schenken. Prijskaartje? 300.000 dollar. Tyga kon zijn geluk niet op en deed zelfs een vreugdedansje. Awww, true love. 

Selena Gomez maakte deze week bekend een time-out te nemen. De zangeres verklaart dat ze last heeft van paniekaanvallen en depressie door haar ziekte lupus. Ze treedt voorlopig niet meer op om te kunnen werken aan haar problemen. Op 18 oktober staat er een concert van Selena gepland in de Amsterdamse Ziggo Dome en het was nog niet bekend of de zangeres ook dit optreden zal cancelen. Nederlandse fans hebben inderdaad pech, Selena zal niet optreden in Ziggo Dome. Fans die een kaartje hebben gekocht krijgen hier een mail over en kunnen hun geld terugkrijgen. Nu maar hopen dat Selena zich snel beter voelt!

View post on Twitter

Een aantal fans op Twitter lijken het zeker te weten: Zayn Malik gaat vreemd. Een meisje claimt dat de zanger haar in april en mei berichten heeft gestuurd. Zayn zou om haar nummer hebben gevraagd en haar hebben gezegd hoe mooi ze is. Zayn zei dat ze langs moest komen en hij de taxi wel zou betalen. De bovenstaande foto is het bewijs, want zij zou de foto gemaakt hebben. Omdat niets erop wijst dat zij de foto echt gemaakt heeft, betwijfelen veel fans het verhaal van het meisje dat anoniem wilt blijven. Waarom zou Zayn vreemdgaan als hij al zo’n leuke vriendin als Gigi heeft?!

Klik hier voor nog meer gossip nieuwtjes.

Until next week,
XOXO Girlscene

Bronbron, bron, bron, bron

Lees ook: