News

Justin Bieber maakt gigantische blunder tijdens een optreden

Justin Bieber heeft geen beste week. Na het verwijderen van zijn Instagram-account door negatieve reacties op zijn relatie met Sofia Richie en het per ongeluk weer aanmaken van zijn account, heeft hij ook nog een enorme blunder gemaakt tijdens een optreden. De zanger was uitgenodigd door BBC Radio 1 voor een live performance. Normaal worden Justins live optredens geprezen, maar dit keer ging het gigantisch mis. Justin heeft zijn excuses al aangeboden…

Arme Justin. Het zit hem de afgelopen tijd niet mee. Na het verwijderen van zijn Instagram-account door haatreacties en geruchten over een sekstape van hem en Sofia Richie, houdt de ellende niet op. Justin kreeg een stortvloed aan kritiek over zich heen na zijn optreden bij BBC Radio 1. Een luisteraar noemde zijn optreden ‘pijnlijk om naar te luisteren’. 

Wat gebeurde er precies? Justin trad samen met zijn gitarist op en zong een aantal nummers, waaronder ‘What Do You Mean’ en ‘Love Yourself’. De superster was niet on top of his game en dat werd pijnlijk duidelijk toen hij de tekst van zijn eigen liedjes vergat. Ouch! Dat was niet het enige gênante aan het optreden, hij zong ook niet bepaald zuiver. Als kers op de taart gaf hij een ongemakkelijk interview. Na het interview en optreden barstte het los op social media. Luisteraars waren not amused. 

Justin had ook door dat hij niet zijn beste werk had afgeleverd en verontschuldigde zich op Twitter. “Ik ben normaal niet zenuwachtig, maar vanavond was ik dat wel. Daardoor raakte ik de draad kwijt. Ik heb echt mijn best gedaan. Ik hoop dat jullie het alsnog leuk vonden”, schrijft hij. Gelukkig is Justin in goed gezelschap, de grootste sterren raken weleens de tekst kwijt. Kan gebeuren!

Bekijk het gênante optreden hieronder:

Beeld: Getty Images

Lees ook: