Lifestyle

Heftig: 17-jarige tiener overleden na zuigzoen

Moet je weer met een sjaal om zitten terwijl het buiten twintig graden. Dat krijg je als jouw lover je een zuigzoen geeft. Oeps! Behalve de ongemakkelijke sjaal-situatie lijkt een zuigzoen vrij onschuldig. Maar een zuigzoen kostte de 17-jarige Julio Macia Gonzalez zijn leven. Hij overleed nadat zijn vriendin hem een zuigzoen gaf.

Niemand zit op een zuigzoen te wachten. Echt mooi is het niet en reken maar dat je ongemakkelijke vragen krijgt van je moeder. Gelukkig zijn zuigzoenen na een paar dagen weer verdwenen. Maar het kan ook heel anders lopen. Julio Macia Gonzalez leeft niet meer nadat hij een zuigzoen kreeg.

Julio bracht een middag door met zijn vriendin en zij gaf hem een zuigzoen. De love bite veroorzaakte een bloedpropje dat ervoor zorgde dat Julio een beroerte kreeg. De tiener kreeg stuiptrekkingen toen hij met zijn familie aan tafel zat nadat hij met zijn vriendin was geweest. 

Deskundigen bevestigen dat dit kan gebeuren na een zuigzoen. Dit is niet de eerste keer dat een zuigzoen dramatische gevolgen heeft. In 2014 raakte een vrouw uit Nieuw-Zeeland verlamd na een zuigzoen. De vrouw is inmiddels weer volledig hersteld. 

De 24-jarige vriendin is momenteel onvindbaar. De familie geeft haar de schuld van de dood van Julio. 

Lees ook:

Bron