News

Miley Cyrus heeft weer lang haar en lijkt sprekend op Hannah Montana

We leerden Miley Cyrus kennen als een schattig meisje met lange lokken. Na de laatste aflevering van Hannah Montana kwamen we er al gauw achter dat ze ook een ruige kant heeft. De laatste jaren hebben we haar vooral gezien in schaarse kleding en met een pixie, maar de superster heeft ook die periode afgesloten. Miley is gespot met lang haar en lijkt weer sprékend op Hannah Montana!

Het was een tijdje ondenkbaar dat de rebelse Miley Cyrus ooit de schattige Hannah Montana speelde. De zangeres die tijdens de VMA’s van 2013 in een weinig verhullende outfit tegen Robin Thicke twerkte; ze wist altijd te provoceren. Die ruige periode lijkt Miley nu achter zich te laten en ze gaat een stuk rustiger door het leven sinds ze weer een relatie met Liam Hemsworth heeft.

Miley lijkt ook steeds meer op haar oude zelf! De superster is gespot met lang blond haar. Preciés Hannah Montana! Hoewel Miley haar lokken wel aan het laten groeien is, gaat het om een pruik. De blondine is aan het filmen voor een Woody Allen serie die plaatstvindt in de jaren ’60. Het lange haar hoort dus bij haar personage. 

Wie weet heeft Miley over een tijdje ook weer lang haar! Wij vinden het haar in ieder geval erg goed staan.

Beeld: Getty Images

Lees ook: