Lifestyle

Bye bye Girlscene: stagiaire Marlieke neemt afscheid

Het is klaar, finito, helemaal voorbij: mijn tijd bij Girlscene zit er op. Een half jaar heb ik het wel en wee van de redactie mee mogen maken en dat was onwijs leuk. Ik verlaat deze redactie een stuk wijzer (en een paar kilo zwaarder) dan dat ik aan kwam. Maar voor ik de redactie écht ga verlaten wil ik natuurlik wel even afscheid van jullie nemen!

In maart begon ik aan mijn stage (lees hier mijn welkomstartikel) en holy guacamole: het is oprecht voorbij gevlogen. Eerste zat ik één dag per week op de redactie, de afgelopen twee maanden zat ik hier drie dagen per week.

Ik testte allerlei producten, stijlde samen met Catherine mijn haren voor jullie, poseerde tig keer voor de camera, stond zelf ook regelmatig achter die camera en schreef vooral héél veel artikelen. Ik mocht naar het evenement van IKEA, Jogha en bezocht de boeklancering van Liza Sips’ nieuwste boek. Ik schreef vaak over liefde, boys en daten. Maar ook voor tips bij het studeren waren jullie bij mij aan het juiste adres. Help, meiden, ik wil helemaal niet weg!

 

Iedereen die tuinbroeken haat, vind ik stom. #girlscenehq #tuinbroek #ootd 📸@catherinekleynen

A photo posted by Marlieke (@marliekevs) on

Het leven op de redactie is leuk, maar ook keihard werken. We zitten niet de hele dag onze nagels te lakken en lippen te stiften: je krijgt hier te maken met keiharde deadlines en opdrachtgevers die je tevreden moet stellen. Ik vond dit super leerzaam en ben ook super blij met de hulp van Danique, Emma en Renée. Als ik echt niet wist hoe ik een artikel in moest steken, was er altijd wel iemand met een creatief idee. En anders speelden we een potje badminton voor de creatieve flow.

de wijze l

Fitgirls op de redactie ✌🏻#sporten #girlscene #gingnietzo

A video posted by Marlieke (@marliekevs) on

Ik wil Danique, Emma en Renée bedanken voor alles! En Catherine: thanks voor de talloze foto’s die je van me maakte en het samen wakker worden in de trein. Stagiaire Roos mag het stokje overnemen en die wens ik super veel succes! En lezeressen: bedankt voor de lieve reacties en opbouwende kritiek! Alles wat ik hier geleerd heb ga ik zeker gebruiken voor mijn eigen blog. Mocht je het dus leuk vinden om me te blijven volgen kan dat daar!

Dááááág lieve lezers, dikke kus!