Beauty

De nieuwe Essie Gel Couture collectie moét jij hebben

Ben jij klaar voor de nieuwe Essie collectie? Misschien was het je al opgevallen, maar de flesjes zien er anders uit dan normaal! Dit is een heel bijzondere collectie, namelijk de Essie Gel Couture collectie. Deze collectie is geïnspireerd op haute couture en high fashion, ontworpen door modeontwerpers die voor een selecte markt werken. Eén voordeel: de Essie Gel Couture is gewoon voor iedereen!

De nieuwe collectie heet Gel Couture en is geïnspireerd op de internationale luxe modehuizen, die bijzondere haute couture collecties maken. De collectie bestaat uit 30 kleuren en heeft een speciale topcoat die ervoor zorgt dat je nagellak snel droogt en een high gloss finish afgeeft. Geen gedoe met LED- of UV-lampen, want deze gel lakjes kun je gewoon laten opdrogen. En ze blijven tot wel 12 dagen zitten!


Het flesje ziet er niet uit zoals we gewend zijn van Essie, en ze hebben eveneens iets aan de kwastjes gedaan. Ben jij benieuwd wat? Lees hier wat er precies is veranderd!

De collectie bestaat uit vier verschillende lijnen. Atelier, First Look, Fashion Show en After Party. Wij laten je swatches van alle lijnen zien! Op elke foto zijn twee laagjes gebruikt.

Atelier bestaat uit 10 verschillende nude tinten, geïnspireerd op stoffen zoals tule, kant en zijde.

Sew me

Take me to thread

Twill seaker

De First Look lijn bestaat uit pasteltinten zoals mintgroen en lila.

Zip me up

De derde lijn heet Fashion Show. Deze felle kleurtjes komen rechtstreeks van de catwalk.

The if factor

Signature smile

En de laatste lijn, deze kon natuurlijk niet ontbreken: After Party! Donkere tinten en perfect voor een feestje.


Bubbles only

Drop the gown

Bubbles only en Drop the gown lijken op de foto erg op elkaar! In het echt is Drop the gown iets rozer en Bubbles only echt rood.

Hang up the heels

Natuurlijk draait het in deze collectie allemaal om de gel topcoat. Om jullie een goed beeld te geven over de nagellak met en zonder topcoat, hieronder een foto met de topcoat.

High up the heels (met topcoat)

De Essie Gel Couture lakjes kosten €11,99 per stuk en zijn vanaf september 2016 te koop bij Bol.com.

Lees ook:

Must reads 👀