Films & Series

6 Hollywood koppels die uit elkaar gingen tijdens het filmen van een serie of film

Als er iets ruk is, dan is het uit elkaar gaan. Voor ons ‘gewone’ mensen is het al een hele klap om te verwerken, laat staan dat je een celeb bent. De hele wereld kijkt mee met je break-up en heeft er nog wat over te zeggen ook. Lijkt ons verschrikkelijk! Voor deze koppels was het allemaal nóg erger: zij gingen uit elkaar tijdens het maken van een film of serie samen…

Kristen Stewart en Robert Pattinson
Kristen en Robert begonnen met daten toen ze de eerste Twilight film aan het draaien waren. Het stel ging na een verkering van ongeveer vier jaar uit elkaar, vlak voordat de laatste film in prèmiere ging en ze samen voor de pers moesten verschijnen. Awkward!

Blake Lively en Penn Badgley
Aaaah het droomkoppel in de serie én in het echt. Maar helaas gingen Blake en Penn uit elkaar na drie jaar daten. In de serie bleven ze echter nog steeds een koppel en dat moet af en toe best awkward geweest zijn… Blake is nu happily married en zwanger van haar tweede kind, terwijl Penn door Europa toert met zijn band. Eind goed al goed!

Nina Dobrev en Ian Somerhalder
Het doet nog steeds een beetje pijn dat deze twee uit elkaar zijn… Maar als het niet werkt, dan werkt het niet. Iedereen was compleet verliefd op dit leuke stel, met hun schattige selfies. Maar in 2013 ging het stel uit elkaar, terwijl The Vampire Diaries wel bleef draaien. Dit hebben ze, super knap vinden wij, volgehouden tot 2015. Toen verliet Nina Dobrev de show.

Jennifer Lawrence en Nicholas Hoult
Deze twee ontmoetten elkaar op de set van de eerste X-men film. Na een tijdje samen te zijn geweest, gingen ze uit elkaar. Later kwamen ze weer bij elkaar, maar in 2014 was het echt klaar en gingen ze voorgoed uit elkaar. De laatste X-men film hebben ze nog wel gewoon samen gemaakt: knap!

Rachel Bilson en Adam Brody
Tijdens het filmen van The OC werden Rachel en Adam verliefd. Fans waren onwijs blij en gelukkig, maar helaas ging het stel na drie jaar weer uit elkaar. Bummer! De twee bleven nog wel samen aan de serie werken.

Emma Roberts en Evan Peters
Dit stel leerde elkaar kennen bij de film Adult World. Nog in hetzelfde jaar ging het uit, maar daarna toch weer aan. Ze waren zelfs even verloofd! Maar helaas hield de liefde geen stand en maakten ze hun relatie uit.. Terwijl ze nog in American Horror Story speelden. Ach, wij hebben er niks van gemerkt op het scherm!

Wie is jouw favoriete Hollywood koppel?

Bron

Lees ook: Getty Images

Must reads 👀