Lifestyle

Goodbye Girlscene! Stagiaire Catherine neemt afscheid

Met knikkende knieën liep ik twee maanden geleden de Hallen binnen. Ik had namelijk mijn sollicitatiegesprek om de zomerstagiaire van Girlscene te worden en vond het zó spannend! Sinds mijn dertiende volg ik de site trouw dus was het een droom die uitkwam toen ik hier op de redactie aan de slag mocht gaan. Nu is mijn stage helaas alweer afgelopen, maar ik kijk er met veel plezier op terug. 

In een paar weken heb ik ontzettend veel geleerd, van het schrijven van interessante intro’s tot het maken van mooie foto’s. Ikzelf merk een enorm verschil in de manier waarop ik schreef toen ik net begon (mijn welkomstartikel vind je hier) en hoe ik nu mijn artikelen opbouw. Beauty is helemaal mijn ding en het was dan ook super leuk wanneer ik lieve reacties kreeg op mijn artikelen. Het was toch altijd spannend om te horen of de lezeressen mijn stukjes interessant vonden om te lezen! Zo schreef ik onder andere 5 beautybloggers die je nog niet kentDe ultieme tips om jouw studententijd te overleven en 15 favoriete make-up producten van beautybloggers die je moet hebben.

Ik heb mijn eigen pizza mogen bakken bij Papa John’s, kilo’s prachtige make-up geprobeerd en fotografeerde alles wat los en vast zat. Ongemakkelijke momentjes waren er natuurlijk ook, denk aan op de foto gaan zonder make-up of poseren als een supermodel voor een outfitartikel. Gelukkig werd daar altijd flink om gelachen en waren dat uiteindelijk vaak de leukste momentjes. 🙂

Vooral het heerlijke eten dat bijna dagelijks op de redactie bezorgd werd, was killing. De potten Ben & Jerry’s, bekers Starbucks Ice Coffee en stukken taart (zie hieronder) waren niet aan te slepen en deze zomer zat er dan ook geen beach body in voor mij. Helemaal geen probleem, want met de enkele tropische temperaturen die we gehad hebben in Nederland zat ik lekker koel op kantoor te typen. 

Ik weet zeker dat ik door wil gaan in de mediawereld, maar op welke manier moet ik nog even ontdekken. Eerst ga ik namelijk mijn studie Liberal Arts & Sciences afronden aan de universiteit van Utrecht. De komende tijd komen er nog een heleboel artikelen van mij online hier op Girlscene, maar als je nieuwsgierig bent kun je altijd een kijkje nemen op mijn blog Lime & Basil. Hier plaats ik drie keer week persoonlijke blogposts en make-up reviews!

Bedankt lieve meiden van de redactie! Met Danique, Emma, Renée en Marlieke heb ik een super gezellige tijd gehad en ik wens nieuwe stagiaire Roos nog heel veel succes het komende half jaar! Ik heb ontzettend veel geleerd in deze korte tijd en mijn tijd op de redactie ga ik nooit meer vergeten. Doei lieve lezeressen en hopelijk zien jullie mij nog eens een keertje terug. 

Liefs! 

Lees ook: