Fashion

Gespot op de catwalk: deze items mogen niet ontbreken in jouw kast dit najaar!

Het is herfst! Goed excuus om zonder gêne eens goed te gaan shoppen! Terwijl minimalisme in de zomer een ware trend was, mogen we in de winter helemaal losgaan! YES. Van paars en rood tot (fake)fur en glitters: het mag allemaal. Hierbij alle musthaves die wij hebben gespot op de catwalk én waar jij het kan shoppen.

Luipaardprint

De luipaardprint is back! Van (fake) fur jassen bij Prada tot jurkjes bij Moschino. Bij bijna alle grote fashionshows is de luipaardprint gespot op de catwalk!

River Island, €109,95

De 80’s shoulder

Van opvallende schouderdecoraties tot off shoulder tops; schouders mogen nog steeds gezien worden tijdens de koude winter!

H&M, €34,95

Donkerblauw fluweel

Dat fluweel een comeback aan het maken is, wisten we al. Donkerrood en diepblauw zal je vaker voorbij zien komen. Wij zagen dit heerlijke stofje onder andere op de catwalk bij Ralph Lauren, Vanessa Steward en Armani.

American Apparel, €54

Het legerjasje

Het legerjasje gaat al een tijdje mee, maar verschillende designers waaronder Burberry en Valentino blazen hier nieuw leven in! Heb jij nog een oud legerjasje achterin de kast hangen? Leef je dit jaar dan uit met pompons, speldjes en verschillende prints, en jij loopt er helemaal fashionable bij dit najaar!

Forever 21, €34

Shearling

Van lange jassen tot bikerjacks, het schapenvachtje is terug en heerlijk warm voor komende winter.

Mango, €59,99

Rood

In alle tinten, het maakt niet uit. Lak, mat of een satijnen afwerking, Saint Laurent zet met rode eyecatchers de catwalk in vuur en vlam. Een rood item mag dit jaar dus niet bij jou in de kast ontbreken!

H&M
, €9,99

Witte basic t-shirt in met jurkje

You love it, or hate it. Draag een wit basic shirt met daaroverheen een avondjurkje. De satijnen jurkjes zijn gespot bij Chanel en Dries van Noten.

Topshop, €40

Glitters

YES! Glitters zijn back in the game! Van Balenciaga tot Isabel Marant, bijna overal hebben wij modellen zien shinen. Wij zijn fan!

Topshop, €40

Lees ook: 

Bron

Beeld: Getty Images