Lifestyle

Guilty pleasure op de zondagavond: Ex On The Beach

Haat, liefde en jaloezie in Ex On The Beach: Double Dutch. Vorige week schreven we over het nieuwe guilty pleasure programma dat jij écht wil zien en we zijn super blij dat de Nederlandse/Belgische versie van het programma nu hier te zien is. Heb jij afgelopen zondag gekeken? Wij in ieder geval wel en wat hebben we genoten! 

Voor de lezers die geen idee hebben waar dit over gaat even een korte recap. Ex On The Beach: Double Dutch is de Nederlandse/Belgische variant van het bekende Ex On The Beach. Acht singles denken dat ze een heerlijke vakantie ondergaan op een tropisch eiland, maar eenmaal daar blijkt dat hun exen één voor één aanschuiven bij hun feestje. Oeps!

Voor wie de eerste aflevering heeft gemist, nog even heel kort op een rij: Shady gaat liever te dik in de kist dan dat hij een feestje mist en hoeft niet zo gespierd door het leven te gaan als mede singles Wayne en Puru. Wayne heeft in de eerste aflevering direct een goede indruk achtergelaten op Belgische hottie Monja. Puru had wat je toch wel kunt noemen een ‘disaster date’ met Cherry (bekend van Adam zkt. Eva) “Dat vind ik ook wel ECHT een belediging eigenlijk…”, aldus Cherry. Zelfs als kijker heb je de neiging om ongemakkelijk over de bank te schuiven. Ashley en Nick hadden het juist wel heel erg gezellig, gaven hun eigen ‘twerk’ interpretatie aan het salsa dansen en wisten die moves ook in de slaapkamer te benutten.

Hoe ongemakkelijk wordt het dan ook als uitgerekend Ashley’s ex Sokratis uit het beruchte water het strand op komt lopen?! Zijn doel: wraak nemen en minstens twee dames scoren tijdens zijn verblijf. Ashley is duidelijk nog steeds not amused dat hij tijdens hun ‘relatie’ het bed indook met iemand anders.

Pfoe, de eeste aflevering zat al vol drama en spanning. Onze groepschat op WhatsApp ontplofte, want hé: die hotties wilden we wel even keuren met elkaar. Hoe het verder gaat met deze singles zie je komende zondag, want wekelijks zie je een nieuwe aflevering van Ex On The Beach: Double Dutch. Wij zitten in ieder geval klaar. Kun jij niet kijken of heb je de aflevering gemist? Check dan www.mtv.nl/eotbdd.

Kijk iedere zondag om 22.00 uur naar Ex On The Beach: Double Dutch op MTV: #eotbdd

*Dit artikel is geschreven in samenwerking met MTV Nederland