Lifestyle

Awkward date: Tinder date van hel

Laten we eerlijk zijn: iedereen heeft wel eens een ongemakkelijke date gehad. Laatst deden wij een oproep en vroegen wij om jullie awkward date verhaal met ons te delen. Vandaag vertelt Esther over haar awkward date. Zij verhuisde naar Australië en Tinder leek de perfecte uitkomst om nieuwe mensen te leren kennen! Helaas verliep haar date toch iets anders dan ze zich had voorgesteld…

Ik was net naar Australië verhuisd en besloot dat het maar eens tijd was om in het diepe te springen, dus maakte ik een Tinder profiel aan. Ik kende hier verder helemaal niemand en ik had nog twee maanden tot mijn lessen aan de universiteit begonnen. Al snel raakte ik aan de praat met een jongen, we hadden veel dingen gemeen, hij ging naar dezelfde universiteit en hij was niet bepaald onaantrekkelijk.

Na een aantal dagen gepraat te hebben via Tinder, besloten we op een date te gaan, aankomende zaterdag. We zouden naar “Bounce” gaan, een indoor trampoline park. Voor mij was het ongeveer een uur met de bus, maar dat vond ik geen probleem. We hadden om 18.30 uur afgesproken, om 19.00 uur was hij er nog niet. Achteraf gezien had ik gewoon weg moeten gaan, maar ik had er een uur over gedaan om er te komen, dus ik bleef wachten. Ik had zijn nummer niet en uiteindelijk reageerde hij op Tinder dat hij aan het proberen was een Uber te regelen, maar dat er geen in de buurt waren…

Uiteindelijk kwam meneer om 20.00 uur aankakken, ik had daar dus ruim 1,5 uur zitten wachten. Er kon nog geen sorry vanaf en meneer deed alsof er niets aan de hand was. Hij betaalde dan weer wel voor mijn kaartje. Er was ook een gedeelte waar je kon lasergamen, dus dat gingen we eerst doen. Dit had ik dus nog nooit in mijn leven gedaan, we lopen naar binnen en weg is meneer. Er was een groep van een stuk of vijftien 12-jarigen, die het natuurlijk maar wat leuk vonden om dat meisje daar neer te schieten. Dit had een goede kans voor meneer kunnen zijn om een goede indruk te maken en mij “te redden”, maar hij was nergens te bekennen.

Vervolgens gingen we naar de trampolines en er was een gedeelte waar trefbal werd gespeeld. Daar ben ik niet echt een held in, maar ik waagde toch een poging. Meneer speelde aan de andere kant van het veld en negeerde me compleet. Hetzelfde verhaal toen we gewoon op de trampolines gingen springen. Hij ging naar de andere kant van de zaal en liet mij daar een beetje aan mijn lot over. Na een uur was onze tijd op en besloten we naar huis te gaan.

Het toppunt was toch wel dat toen we onze schoenen gingen aantrekken, hij iets te drinken ging halen. Hij kwam terug met twee drankjes, maar in plaats van mij iets aan te bieden, dronk hij ze zelf op… Hij besloot ook een bus terug te nemen, en dus zaten we nog een uur in dezelfde bus, waar hij de hele tijd aan het bellen was met een vriend. Om het allemaal nog iets erger te maken, dit was mijn eerste en enige date ooit op VALENTIJNSDAG, en ik heb die gast nooit meer iets van me laten horen. 

Heb jij een date gehad die compleet rampzalig verliep en wil je dat met ons delen? Yes please! Wat moet je doen?
Stuur een mailtje met jouw verhaal van maximaal 500 woorden naar danique@girlscene.nl. De leukste verhalen krijgen een plekje op Girlscene, dus wie weet spot je jouw verhaal straks op de site!

Lees ook:

Beeld: iStock

Must reads 👀