News

Gossip Girl(scene) week 33

Nieuwe week, nieuwe gossip-update vanuit celebville. Met deze week onder andere: Demi Lovato heeft een nieuwe vlam, Naya Rivera onthult schokkende gebeurtenis uit Glee-tijdperk, actrice bevestigt dat ze biseksueel is en heeft Kylie Jenner haar borsten laten vergroten?

De halve wereld is nog steeds in shock dat Demi Lovato en Wilmer Valderrama geen setje meer zijn, maar de zangeres is al lang en breed over haar liefdesverdriet heen. Demi heeft een nieuwe vlam in haar leven! Als we de roddelbladen mogen geloven is het ook serieus, ze zou een relatie hebben met Luke Rockhold. Met deze man aan haar zijde heeft Demi in ieder geval geen last meer van opdringerige fans, Luke is een Amerikaans MMA-vechter en was van december 2015 tot juni 2016 zelfs wereldkampioen middengewicht bij de UFC. Demi heeft nog niks losgelaten over haar vermeende nieuwe relatie, maar met zijn 31 jaar is Luke in ieder geval wél haar type ;-).

In de serie Glee moesten de personages met de meest heftige dingen dealen, zoals homoseksualiteit en pesterijen, maar in de levens van de acteurs speelden ook genoeg heftige dingen af. Naya Rivera onthult in haar boek Sorry Not Sorry dat ze zes jaar geleden een abortus heeft ondergaan. De actrice ontdekte enkele weken na de break-up met Ryan Dorsey dat ze zwanger was. Ze hield de zwangerschap geheim en brak het zo snel mogelijk af toen ze een dag vrij had. “Het is niet iets waar mensen gemakkelijk over praten, terwijl dat wel zou moeten. Ik weet dat mensen het zullen lezen en denken: wat krijgen we nou? Maar ik hoop dat sommigen er ook wat van opsteken”, zegt Naya tegen People. Gelukkig is het helemaal goed gekomen met de Glee-actrice. In 2014 kwam ze weer bij elkaar met Ryan. Het stel is gelukkig getrouwd en heeft vorig jaar een kind gekregen. 

Actrice Bella Thorne heeft deze week bekend gemaakt dat ze ook op vrouwen valt. Ze heeft besloten om nu open over haar seksualiteit te zijn en deelde een foto waarop ze een vrouw kust. Toen een fan haar op Twitter vroeg of ze biseksueel is antwoordde ze ‘ja’. Bella kreeg enorm veel steunbetuigingen na haar onthulling, maar ook een lading aan negatieve reacties. Dat heeft niks met haar biseksualiteit te maken, maar wel met de vrouw met wie ze datet. Fans beweren dat de vrouw van de zoenfoto de ex-vriendin van Bella’s broer is. ‘Wat ben jij voor persoon dat je er met de ex van je eigen broer vandoor gaat?’, luidt een reactie op Instagram. Bella heeft nog niet gereageerd op de negatieve comments, maar ze is ongetwijfeld blij dat ze dit bekend heeft gemaakt.

Taylor Swifts leven staat flink op z’n kop. Er is niks meer over van haar good girl imago. Fans keren zich tegen haar en de meiden van haar girl squad hebben het ineens te druk om met la Swift te chillen. De eerste scheurtjes in haar relatie met Tom Hiddleston zijn er ook al. Volgens Us Weekly hebben Taylor en Tom hun ‘eerste grote ruzie’ gehad. Terwijl de tortelduifjes eerst niet van elkaars zijde weken, spenderen ze nu niet meer zoveel tijd samen. “Ze konden geen tijd voor elkaar vrij maken met hun drukke agenda’s. Ze vinden het jammer dat ze niet zoveel samen kunnen zijn”, zegt een bron. Taylor is kort na deze roddel gespot tijdens een diner… zonder Tom. Wellicht is Taylor al een dramatische break-up song aan het schrijven? 

Waar was Kylie Jenner de afgelopen tijd op Snapchat? Kylizzle’s volgers zijn gewend om dagelijks door ongeveer 542 snaps te scrollen, maar de laatste tijd was er ineens minder te zien. Inmiddels is Kylie weer actief op haar favoriete app en na een aantal sexy selfies was de verklaring voor haar afwezigheid ineens heel duidelijk. De realityster heeft ineens enorme borsten! Veel fans denken dat ze net als moeder Kris een borstvergroting heeft gedaan. ‘Het kan niet anders!’ luidt een reactie op Instagram. Een fan trok de stoute schoenen aan en vroeg naar de waarheid op Twitter. Wat blijkt? Kylie heeft een heel andere verklaring voor haar meloenen. “Misschien een beetje too much information, maar ik moet ongesteld worden”, schrijft Kylie. En nee, Kylie heeft ook geen wonder-beha aan, het is allemaal puur natuur. Yeah right – dat zei ze eerst ook over haar lippen… 

Klik hier voor nog meer gossip nieuwtjes.

Until next week,
XOXO Girlscene

Bronbron, bron, bron, bron

Lees ook: