Food

Wraps maken is super simpel met deze fijne recepten

Hmmm, we love wraps! Lekker makkelijk om mee te nemen in je tas op een lange dag. En behalve de variatie met zalm en kruidenkaas zijn er nog véél meer variaties. Zo kun je wraps maken met iets warms, maar ook met iets kouds. En wat dacht je van quesedilla’s? Lees snel verder voor de lekkerste recepten met wraps.

Quesadilla’s
Met quesadilla’s kun je onwijs veel wraps maken, maar deze variant is heerlijk als lunch: een tosti quesadilla. Lekker als variatie op je normale tosti.

BLT-wraps
De traditionele BLT (bacon, sla en tomaat) is op een sandwich, maar kan je ook lekker in een wrap maken. Dit recept bevat ook nog avocado en pesto-mayonaise.

Wraps met kip
Hmm, een broodje pulled pork vinden wij super lekker. Wraps maken met dit recept doe je met pulled chicken! Deze wraps zijn ideaal als avondeten.

Wraps met tonijn
Geen zin in vlees? Frisse tonijnwraps maken is de oplossing! In de video wordt ook nog uitgelegd hoe je deze het beste kunt meenemen.

Aziatische kipwraps
Super makkelijk en heel lekker: wraps maken op de Aziatische manier, met kip! Dat klinkt heerlijk als lichte avondmaaltijd.

Wrap-pizza
Deze kan natuurlijk niet ontbreken in het lijstje! Pizza met wraps maken als bodem. Zo stil je toch je pizza cravings maar houd je het toch een beetje gezond.

Zoete wraps
Huh, zoete wraps maken? Deze moet je gewoon een keer proberen! Dit recept bevat rood fruit, mascarpone en munt. Even wennen, maar het lijkt ons best lekker.

Wraps met falafel en hummus
Voor de vegetarische eters is een wrap maken met falafel echt aan te raden. Lekker vullend en gezond.

Wrap-bowl
Nog iets wat je met wraps kunt doen: een wrap-bowl maken. Je stopt de wrap onderin een kommetje en vult het daarna met alles wat je lekker vindt, zoals dit recept met paprika en biefstuk.