Fashion

Deze toffe (zonne)brillen wil jij hebben

Redactie

Dat de zomer bijna ten einde is betekent niet dat je geen zonnebril meer nodig hebt… Sterker nog, in de herfst en winter lopen wij ook nog de helft van de week met een kek exemplaar op onze neus! De zon kan in de herfst heel laag staan en in de winter heel fel zijn. En omdat we graag zien waar we lopen, fietsen of rijden met de auto, dragen we een van deze toffe brillen! Goed nieuws voor de brildragers onder ons: dit merk verkoopt zonnebrillen mét sterkte voor dezelfde prijs!

Aan een perfecte zonnebril geven wij het liefst niet te veel geld uit. Want hé: we willen ook nog weleens afwisselen met wat we op onze neus zetten. Heb jij net als wij liever twee toffe zonnebrillen in plaats van één duur exemplaar? Dan moet je vooral eens kijken naar het merk Charlie Temple! Charlie Temple is een online opticien die betaalbare brillen produceert.

Nog even over de brildragers; voor jou is een perfecte zonnebril vinden nóg moeilijker, want het is niet mogelijk om een simpel exemplaar bij een willekeurige budgetketen te kopen. Tenzij je ineens tegen een paal wilt lopen ;-). Je hebt een zonnebril op sterkte nodig, maar daar moet je dan weer flink voor sparen. Pffff! Charlie Temple biedt uitkomst: eindelijk een merk dat zonnebrillen op sterkte voor dezelfde prijs als normale zonnebrillen verkoopt! Je zonnebril op sterkte kun je hier dus ook kopen, voor een super fijn prijsje.

Maar belangrijk is natuurlijk ook: hoe zitten de brillen? Girlscene’s Marlieke mocht op een zomerse dag drie brillen proberen en geeft haar mening.

‘Deze bril met tortoise print is gelijk mijn favoriet! De glazen van deze bril zijn lekker donker en dat vind ik fijn, omdat ik anders snel met mijn ogen knijp. Daarnaast hebben de glazen een mooie kleur. De bril voelt heel lekker aan, knelt niet achter mijn oren en zit mooi hoog op mijn neus. Deze bril ga ik aan mijn collectie toevoegen want I love it! #hicharlie’

‘Ook deze bril heeft een toffe tortoise bril én zit super lekker. De glazen zijn wat vierkanter dan het vorige model. De glazen hebben wat verloop in kleur, dus als je daarvan houdt zit je met deze bril helemaal goed! Gelukkig heb je bij Charlie Temple veel keuzevrijheid! Ook dit model vind ik tof, de bril is lekker stoer en past overal bij. ‘

‘Dit laatste model vind ik zo gaaf, maar helaas vind ik hem bij mij niet zo mooi staan als ik hoopte. Geeft niet, want bij ieder gezicht past een andere bril. Deze bril voelt iets steviger dan de eerste twee brillen, maar niet op een vervelende manier. Hij zit onwijs lekker en door de donkere glazen hoef je nooit meer met je ogen te knijpen. Ik vind de stoere look van deze bril echt perfect passen bij de donkere glazen, dus ik zou hem zeker zelf ook zo bestellen. Als je een toffe statement bril wil, zou ik zeker voor dit model gaan.’

BN’ers zijn ook al gespot met een Charlie Temple bril: Het leuke aan deze zonnebrillen is dat de prijs ook heel vriendelijk voor je portemonnee is. Zo heb je voor 25 euro al een handgemaakte bril! Oók met glazen op sterkte! En behalve de modellen die we je hier hebben laten zien, heeft Charlie Temple nog meer gave modellen in hun collectie. En als jij morgen al wil shinen met je nieuwe bril, is het geen probleem: Charlie Temple levert binnen 24 uur!

Wil je meer weten over Charlie Temple? Kijk dan even op de website of op Instagram onder #hicharlie en #charlietemple!

Dit artikel is een samenwerking met Charlie Temple

Must reads 👀