Beauty

Urban Decay komt wéér met een nieuw Naked Palette

Wij op de redactie zijn dol op de Naked palettes van Urban Decay en hebben allemaal onze favoriet. Compleet onverwacht zette het make-upmerk een preview van haar kerstcollectie op Instagram waar een nieuw palette op te zien is. OMG! Wij werden meteen hebberig en het mooiste is nog dat het palette uit allemaal nieuwe poeders bestaat! Toch is het waarschijnlijk niet helemaal wat je verwacht had…


Het nieuwe Naked Palette is namelijk geen oogschaduw palette, maar een highlighter-trio! Er zitten dus drie nieuwe nog nooit uitgebrachte tinten in het palette waar wij heel erg enthousiast van worden. Urban Decay geeft zelf aan dat de poeders voor je gezicht én lichaam gebruikt kunnen worden. Wij willen ons wel onderdompelen in de prachtige glitters!

Op dit moment bestaan er al drie Naked highlighters die apart te koop zijn: Aura (een roze tint), Luminous (een wittere tint) en Lit (een bronzy tint). De drie nieuwe kleuren die in het Palette zitten zijn Pyrite (goud), Oasis (een marmeren nude en zilver) en Twilight (een perzik tint). Ook zit er een dubbelzijdige kwast bij in het doosje en deze is waarschijnlijk weer van topkwaliteit zoals we van Urban Decay gewend zijn. 

Dit is de foto van vrijdag waarop het Palette te zien is samen met de rest van de 2016 kerstcollectie. Zo zien we ook vier paar nieuwe nepwimpers, het matte Naked Palette waar we eerder over schreven, twee Vice lipstick palettes, vier klassieke Vice lipsticks, 9 normale Vice lipsticks en acht vloeibare Moondust oogschaduws. 

We weten nog niet wanneer dit Palette in de winkel ligt en hoeveel het gaat kosten, maar we houden jullie op de hoogte! Aangezien het om de kerstcollectie gaat, kan het niet heel lang duren en we verwachten dat de prijs rond de €40 tot €50 ligt.

Lees ook:

Bron, bron, bron, bron