Celebs

Wie draagt het beter: Blake Lively vs. Leighton Meester

We nemen graag een voorbeeld aan celebrities als het op fashion aankomt. Designers staan niet alleen te trappelen om sterren die hun kleding willen dragen, maar de celebs hebben ook toegang tot stylisten die de meest mooie outfits samenstellen. Elke celeb heeft weer een andere stijl en daarom zetten we de sterren graag tegenover elkaar. Dit keer behandelen we Blake Lively en Leighton Meester, beter bekend als überfashionista’s Serena van der Woodsen en Blair Waldorf. Maar in real life lopen de ex-collega’s er ook behoorlijk stijlvol bij. Wie draagt het beter: Blake Lively of Leighton Meester?

Blake Lively 
Blake Lively is één van de weinige sterren die geen stylist heeft. De beeldschone blondine zoekt zelf haar setjes bij elkaar en dat doet ze goed! Hoewel Blake niet dol was op haar personage Gossip Girl-personage Serena, lijken hun kledingstijlen erg op elkaar. Ze is een ster in verschillende stijlen met elkaar combineren. Daarnaast laat ze zich graag inspireren door de jaren ’50. Blake steelt vaak de show tijdens rode loper evenementen. De ster houdt ervan om zich flink op te dossen en is niet bang om verschillende looks te proberen. Ze is dol op galajurken die zo chique zijn dat ze echt alleen te dragen zijn op een rode loper. Blake krijgt vaak lovende reacties op haar red carpet looks. 

Casual

Rode loper

Leighton Meester
In tegenstelling tot Blake, is de stijl van Leighton heel anders dan die van Blair. We zijn gewend om Leighton met classy tops, preppy jurken en haarbanden te zien, maar in het echte leven kleedt de actrice zich veel alternatiever en een tikkeltje bohemien. Overdag draagt de prachtige brunette het liefst jeans en T-shirts, truien, spijkerjassen, comfortabele maxi-skirts en sweaters. Rode draad in Leightons stijl is comfort – heel anders dan bij Blair! Op de rode loper houdt Leighton ervan om te experimenteren. Ze kiest elke keer voor een andere look. De Gossip Girl-ster was romantisch tijdens de Golden Globes, edgy tijdens het MET bal en rock chic tijdens de MTV Movie Awards. 

Casual

Rode loper

Beeld: Getty Images

Wiens stijl wint: die van Blake of Leighton? 

Must reads 👀