Lifestyle

Dit is de filter die celebs gebruiken voor de perfecte selfie

Wat hebben Gigi Hadid, Kylie Jenner en Ashley Benson gemeen? Behalve dat ze stinkend rijk en belachelijk knap zijn, maken ze ook de mooiste selfies. Om jaloers van te worden! Gelukkig is het alleen maar een kwestie van afkijken en jij kunt ook zo’n prachtige selfie maken. Het heeft allemaal te maken met de juiste filter! Wist je dat de sterren allemaal dezelfde filter gebruiken voor het mooiste effect? Visagist van de sterren Patrick Ta onthult welke filter het geheim achter de perfecte selfie is. 

Een mooie selfie maken is makkelijker dan je denkt! Volgens visagist Patrick Ta, één van de favoriete make-up artists van de Kardshians, heeft het allemaal te maken met de juiste filter. En nee, er komt geen Facetune aan te pas! Valencia en Clarendon zijn het ook niet, het is een filter die je waarschijnlijk nog nooit hebt gebruikt. Sterren als Ashley Benson en Gigi Hadid gaan allemaal voor de rode filter!

De rode filter staat gewoon op Instagram, je hoeft er dus geen extra app voor te downloaden. Selecteer een selfie die je op Instagram wil plaatsen. De rode filter staat niet bij ‘Filter’, maar bij ‘Bewerken’. Scroll vervolgens naar ‘Kleur’ en selecteer de rode kleur. De sleutel is om een selfie te maken met goed daglicht, anders heb je kans dat je selfie te rood uitslaat met de filter. 

“De rode filter doet je make-up mooier uitkomen en geeft je een mooie tint,” zegt visagist Patrick tegen PopSugar. De rode filter is perfect voor meiden met een warme huidskleur of meiden die er (op de foto) juist bleek uitzien en een gezonde gloed wel kunnen gebruiken. Op de onderstaande foto’s kun je het effect van de rode filter goed zien:

Lees ook:

Bron

Beeld: iStock