Lifestyle

10 evenementen die je deze maand niet mag missen

De herfst komt er aan, maar dat is geen reden om de hele dag binnen te blijven. Er zijn zat leuke dingen te doen tijdens de maand oktober, behalve boswandelingen en films kijken onder een dekentje. Wat dacht je van een sportief evenement of juist een beurs voor wonen en inrichting? De leukste activiteiten voor in oktober vind je hier!

2 oktober – Singelloop Utrecht
Voor sportievelingen die Utrecht nog nooit goed bekeken hebben is deze loop een échte must. Je gaat midden door de binnenstad heen en zo kun je alle mooie plekken die Utrecht te bieden heeft tijdens je loop bekijken.

27 september t/m 2 oktober – VTwonen & Designbeurs
Ben je dol op interieur en doe je graag wat extra inspiratie op? Ga dan naar de VTwonen & Designbeurs. Deze vind je tot en met 2 oktober in RAI Amsterdam. Op deze beurs vind je tips, tricks, inspiratie en leuke weetjes over inrichting en design.

3 oktober – Leidens ontzet
Een persoonlijke favoriet van Girlscene’s Danique. Een supergezellig feest om te vieren dat Leiden op 3 oktober 1574 bevrijd werd van de Spaanse bezetter. Op 2 en 3 oktober is het in Leiden groot feest met overal tenten, een kermis en heel veel gezelligheid op straat. Zeker een aanrader!

8 oktober – The Blind Run
Ben je sportief aangelegd en wil je graag iets voor de maatschappij betekenen? Trommel dan een sportief maatje op en loop samen de blind run. Eén van jullie twee zal geblindoekt lopen en wordt begeleid door de ander. Samen proberen jullie zoveel mogelijk rondjes (en dus zoveel mogelijk geld) op te halen. De opbrengst gaat naar blinden en slechtzienden. 

29 oktober – Showboat Party: Rock the Boat
In Rotterdam kun je mee op een showboat om een leuk feestje te bouwen. Je kunt sowieso altijd met de boot mee, maar op 29 oktober is er een speciale editie waarbij er een jaren ’30 thema is. Love it! 

Oktoberfesten
Je kunt natuurlijk richting Duitsland gaan, maar ook in Nederland worden er genoeg oktoberfeesten georganiseerd. Wil je weten of er eentje bij jou in de buurt is? Dat kun je gemakkelijk vinden via Google. Proost!

Halloween Fright Nights
De Walibi Fright Nights kunnen natuurlijk niet ontbreken in dit lijstje. Op verschillende data organiseert het pretpark een Halloween editie. En o my lord, dat is niet voor watjes! Walibi maakt er een heel spektakel van.

Lees ook:

Beeld: iStock