Lifestyle

19 dingen die je niet moet vergeten in je schooltas

Hoe vaak sta jij voor je kluis in je tas te zoeken naar die stomme geodriehoek? En hoe vaak vergeet jij je lunch? Te vaak ja. Maar gelukkig is hier de verlossing: met deze checklist vergeet je nooit meer iets in je tas. Pak hem er ‘s avonds bij en controleer of je alles in je tas hebt gestopt. Na een tijdje ken je deze lijst uit je hoofd en heb je nooit meer problemen met je spullen!

Deze spullen moet je écht niet vergeten in je tas:

♥ Etui
♥ Agenda
♥ Geodriehoek
♥ Rekenmachine
♥ Schriften
♥ Boeken
♥ Drinken
♥ Eten
♥ Portemonnee
♥ Sleutels
♥ Kluissleutel
♥ Fietssleutel
♥ Telefoon
♥ Oplader
♥ Oortjes
♥ Tasje met make-up
♥ Maandverband of tampons
♥ Zakdoekjes
♥ Kauwgum

Ben je er klaar mee dat je spullen identiek zijn aan die van je vriendinnen? Bekijk dan deze tutorials om te zien hoe je je spullen zo kunt pimpen dat iedereen ze voortaan herkent als jouw spullen!


Als je je agenda helemaal zelf wilt maken moet je deze video even kijken. Hier wordt precies voorgedaan hoe je van een neutraal boekje zelf een toffe agenda kunt maken. Een persoonlijkere agenda dan dit kun je niet krijgen.


Als je moeite hebt met het inpakken van je schooltas, dan moet je dit filmpje even bekijken. Stap voor stap word je uitgelegd hoe je je tas het beste en handigst kunt inpakken. Onze tips zijn om éérst de grote, zware spullen in je tas te doen. Begin dus met je boeken, je waterfles en je lunchtrommel. Vervolgens kun je de kleinere spullen, zoals je etui, in je tas stoppen. Sluit af met belangrijke spullen, zoals je portemonnee en je sleutels.

En ben je nog op zoek naar inspiratie voor je lunch? In dit filmpje worden de heerlijkste, gezonde lunches geprept. Zo kom je nooit meer met een verlept broodje kaas aan op school!

Lees ook: