Lifestyle

Dit Pokémon Go nieuws wens je je ergste vijand niet toe

We zijn inmiddels zo Pokémon Go verslaafd dat we bijna niet meer kunnen stoppen met spelen. En als we niet kunnen spelen door werk, dan schrijven we er wel over! Van de beste Nederlandse locaties om Pokémon te vangen tot de zeldzaamste Pokémon die je echt wil vangen… We krijgen er geen genoeg van. Maar van het volgende nieuws worden veel spelers ongetwijfeld NIET blij.

Niantic, de makers van Pokémon Go, hebben bekendgemaakt dat er het één en ander gaat veranderen als het om de app en het spelletje gaat. Een verandering waar fanatieke spelers vast even van schrikken… Cheaten in het spel is er namelijk niet meer bij, want nu ze hun ‘terms of service‘ hebben aangepast kunnen ze je voorgoed VERBANNEN van het spel. Wow.

Wat betekent dit precies? Accounts worden zonder pardon permanent (dat is dus definitief, ja…) stopgezet als zij erachter komen dat spelers software gebruiken om vals te spelen of als ze het spel proberen te hacken om de GPS van hun telefoon te laten denken dat ze op een heel andere locatie zijn. Tja, zo wordt spelen inderdaad wel erg makkelijk. Iemand die de app Pokevision gebruikt moet dus al oppassen voordat hij of zij een levenslange ban krijgt.

Als je een ban aan je broek krijgt, krijg je gelukkig nog wel de kans om het één en ander toe te lichten. Toch vermoeden we dat ze redelijk streng zijn… Nu is het tijd om je valsspelende vrienden te waarschuwen. 😉

Lees ook:

Bron

Must reads 👀