News

Justin Bieber en Selena Gomez zijn in de grootste ruzie ooit beland

Weet je nog… Die goede oude tijd dat iedereen rooting was voor de relatie van Justin Bieber en Selena Gomez omdat ze gewoon te leuk waren samen? Ja, die tijd is dus al even voorbij en het ziet er nu naar uit dat het misschien maar beter is ook. De twee zijn momenteel zo publiekelijk aan het ruziën dat het gênant is. Lees snel verder.

De hoop dat Justin en Selena ooit weer bij elkaar komen geven we bij dezen op, want man, man, man… Wat kunnen die twee lelijk ruzie met elkaar maken! We weten niet precies WAT er is gebeurd, maar er is overduidelijk iets wat Selena zo dwarszit dat ze haar ex publiekelijk aan de schandpaal moet nagelen. Alhoewel, aan de andere kant heeft ze ook een punt. Anyway, wat is er gaande?

Justin Bieber heeft het zo naar z’n zin met zijn nieuwe vriendin/scharrel/love interest dat hij het niet kon laten om een reeks foto’s op Instagram te delen. En met een reeks bedoelen we ongeveer een fotoreportage, want hij spamde zijn fans meteen met 6 foto’s van hem en Sofia Richie (17). Allemaal leuk en aardig, maar als je een wereldster bent en je naam Justin Bieber is, dan weet je dat je heel veel haat over je heen krijgt als je überhaupt een foto met een meisje plaatst. En dat gebeurde, waarna Justin Bieber dreigde om zijn Instagram account op privé te zetten om de haat te stoppen. Daar wilde Selena wel iets over zeggen…

Eerst kregen alle volgers van Justin deze foto’s te zien:

Omdat de haatreacties zo uit de hand lopen dreigt Justin dus om zijn account privé te maken, want als zijn fans echt ‘fans zijn dan zouden ze niet zo gemeen zijn tegen mensen die hij leuk vindt’. Dat was een trigger voor Selena. Zij schrijft: “If you can’t handle the hate then stop posting pictures of your girlfriend lol – it should be special between you two only. Don’t be mad at your fans. They love you and supported you before anyone did.” Lang verhaal kort: Justin, houdt je privéleven privé en word vooral niet boos op je fans die je altijd gesteund hebben. 

Daar wilde Justin wel op reageren…

En Selena weet precies hoe ze hem terug moet pakken:

 

My whole life. You matter most. Thank you letting me do what I love every day.

Een foto die is geplaatst door Selena Gomez (@selenagomez) op

Zucht, aan de ene kant zou het perfect zijn als haatreacties niet zouden bestaan en Justin gewoon z’n ding kan doen op social media, maar aan de andere kant heeft Selena ook een punt. Bash vooral je fans niet… The drama continues.

Beeld: Getty Images

Lees ook: