Beauty

10 lipsticks die je dit najaar wil dragen

In het najaar mogen de donkere kleuren lipsticks weer en dat is een heerlijke afwisseling! De felle snoepkleurtjes die we deze zomer droegen gaan weer even de kast in. In dit artikel zetten we de 10 mooiste lipsticks onder elkaar, van low buget tot high end. Er is namelijk een aantal nieuwe trends die we je echt even willen laten zien.


Rimmel Lipstick By Kate 15th anniversary 53 Retro Red €10,99
Een supergave kleur uit de nieuwe Kate Moss collectie. Danique is speciaal naar Londen gegaan met Rimmel om het supermodel te interviewen. Deze berry kleur is perfect voor een romantische herfstlook. 


Make-Up Studio Velvet Raspberry Beret €15,90
Volgens Vera Camilla geeft dit kleurtje je lippen een prachtig fluwelen finish. Ook leuk om te weten is dat Make-Up Studio een Nederlands merk is dat al 27 jaar bestaat. Wil van het Hek wilde heel graag make-up creëren die longlasting en goed gepigmenteerd was, want in die tijd was het lastig om kwalitatief goede producten te vinden. Urban Decay Vice Lipstick Backdoor Metalized €19,50
Metallic én bruin, veel beter kun je het deze herfst niet maken. Deze formule blijft ongeveer vier uur goed zitten en hydrateert de lippen ook nog eens. Ga voor deze kleur als je de bruine trend nog een beetje spannend vindt, want de lipstick is niet zo sterk gepigmenteerd. 

Maybelline 45 Possessed Plum €6,99
De vloeibare lipsticks zijn helemaal in en deze blijft dan ook de hele dag zitten. Dit mooie pruimkleurtje kan iedereen hebben en daarom wordt deze tint veel gespot in het najaar. De andere kleuren uit deze Vivid Matte Liquid lijn zijn ook echt de moeite waard!

Anna Sui Sparkly Star Lipstick Glitter Black €30,67
Eén van de duurste lipsticks ooit, maar hoe mooi ziet deze zwarte kleur eruit? De lipstick is in de vorm van een ster, wat veel makkelijker aanbrengt dan je verwacht. Deze kleur is ook niet super dekkend, waardoor je de zwarte kleur goed op kunt bouwen. 

MAC Hang Up €19,50
Deze diepe pruimkleur is één van de mooiste MAC lipsticks voor de herfst. Het is misschien niet de meest bekende kleur, maar dat is juist meer reden om met deze originele tint te lopen. De cremesheen formule voel je daarnaast nauwelijks zitten. 

Essence 2in1 lipstick & liner 05 Lush Berry €2,59
Een super handige lipstick en liner in één en dat ook nog voor weinig geld. Omlijn je lippen eerst met de bovenkant en maak het dan af met de liquid lipstick. Wil je dat je kleurtje de hele dag mooi blijft zitten? Breng dan de liner over je lippen aan zodat de lipstick muurvast zit. 

 

NYX Lip Lingerie Beauty Mark €8,80
Een lipstick waar Serena van Beautylab erg enthousiast over was! Deze kleur neigt een beetje naar oranje, maar daar hoef je niet van te schrikken. Meisjes met een warme ondertoon kunnen dit makkelijk hebben. Heb je van jezelf meer een koele ondertoon? Probeer deze kleur dan eerst een paar keer uit voordat je ‘m aanschaft.  

Primark Lipstick fluweelmat paars €2,50
Vaak wordt de beautyafdeling van Primark onderschat, maar dit is een prima lipstick in een heel gaaf kleurtje. Als je durft is het mooi om er een heftige wing bij te maken, maar laat je wangen en de rest van je ogen dan wel rustig. 

Catrice 020 Let’s Go Brown-Town Luminous Lips Lippenstift €3,99
En als laatste nog deze mooie bruine kleur van Catrice. Deze tint staat heel erg goed met een warme gouden ooglook en licht gebruinde glans op je wangen. 

Lees ook:

Beeld: iStock

Must reads 👀