News

Gossip Girl(scene) week 32

Nieuwe week, nieuwe gossip-update vanuit celebville. Met deze week onder andere: Selena Gomez vindt het moeilijk om aan de man te komen na Justin Bieber, Kylie Jenner viert haar verjaardag op een aparte manier, Zayn Malik brengt een nieuwe videoclip uit en Taylor Swifts ex klapt uit de school.

Selena Gomez vindt het maar lastig om aan de man te komen na haar relatie met Justin Bieber. In een openhartig interview met Vogue Australië vertelt ze dat mannen geïntimideerd zijn door haar bekendheid. “Ik denk dat mensen het dom vinden om met mij te daten,” zegt ze. “Niemand wil zichzelf in een situatie brengen waar alles wordt uitvergroot in de media. Waarom zouden ze?” Selena vindt het jammer dat haar privéleven jarenlang het onderwerp van gesprek is geweest. “Mensen vinden het daardoor moeilijk om mij serieus te nemen,” aldus Selena. Nou Selena, wij denken dat het helemaal goedkomt met jou. 

Hoera, Kylie Jenner was afgelopen woensdag jarig! Je zou het niet zeggen, maar de realityster is 19 jaar oud geworden. De festiviteiten begonnen al begin deze maand. Extravagant, zoals Kylie altijd is! De realityster vierde haar verjaardag niet alleen met een speciale birthday collectie van Kylie Cosmetics en een peperdure auto van vriendje Tyga, maar ook met een nieuw kapsel. Kylizzle gaat haar nieuwe levensjaar in met een vuurrood kapsel. Het staat haar ook nog! 

Watch on YouTube

Afgelopen week werden we getrakteerd op een nieuwe videoclip van Zayn Malik. De clip voor ‘Cruel’, het nummer dat hij samen met Snakehips heeft gemaakt, is uit! Niet zo smeuïg als ‘Pillowtalk’ waar vriendin Gigi Hadid in zit, maar niet minder leuk. 

Dacht Taylor Swift even van het gezeik af te zijn, doet een andere ex een boekje open. Taylor Lautner sprak over zijn relatie met de zangeres tijdens een Facebook livestream om Scream Queens te promoten. Er gingen altijd geruchten dat de zangeres een nummer had geschreven over de Twilight-ster en dat heeft hij bevestigd. Taylor (de acteur, lekker verwarrend) zegt dat ‘Back to December’ over hem gaat. Ahaaaa, we knew it!

In other Taylor news… haar huidige vriend heeft ook iets van zich laten horen na het Taylor/Kim fiasco. De acteur plaatste zijn eerste foto op Instagram. ‘He’s back!’ staat erbij. We denken dat hij nog geen selfie met zijn liefje durft te plaatsen, maar wie weet is dit een stpa in de goede richting… 

Klik hier voor nog meer gossip nieuwtjes.

Until next week,
XOXO Girlscene

Bronbron, bron, bron, bron

Lees ook: