Lifestyle

11 romantische dates om deze zomer te doen met jouw lover

De zomer is in volle gang en hoewel het weer nog niet heel erg meewerkt is dit wel het moment om te genieten van je vrijheid. Dagen aan het strand, avonden op het terras en lekker op stap met je lover. Samen kunnen jullie het de meest romantische zomer ooit maken! Hoe jullie dat doen? Lees snel verder.

♥ Ga picknicken
Niks is zo romantisch als een goed georganiseerde picknick! Vul een mand met allerlei lekkers en een fles goede wijn of lekkere limonade. Ga samen op zoek naar een mooi (verlaten) plekje en spendeer de middag samen.

♥ Ga naar de openlucht bioscoop
Hoe ‘Grease’ wil je het hebben? Op verschillende plekken in Nederland heb je tegenwoordig openluchtbioscopen. Zorg voor genoeg snacks en een warm dekentje. Super romantisch om een film te kijken onder de sterren!

♥ Ga skinny-dippen
Je vriend zal er in zwembroek al ongelooflijk sexy uitzien, maar hoe spannend is het om samen naakt te zwemmen? Let wel even op of er niet toevallig mensen in de buurt zijn… Dat zorgt voor awkward momenten 😉

♥ Slaap een nachtje buiten
Sleep jullie matras naar buiten en spendeer een nacht onder de sterren. Wij denken niet dat iets romantischer is!

♥  Maak een kampvuur
Voordat jullie de nacht buiten spenderen, bouw je een lekker kampvuurtje. Samen naar het vuur staren en goede gesprekken voeren. Even geen afleiding van je telefoon of laptop, gewoon jullie samen onder de sterren.

♥ Maak een roadtrip
Spring samen in de auto met wat extra kleding, matjes en klein tentje. Kies vanaf de snelweg iedere keer random een afrit, waar je ook terechtkomt. Ook leuk: je begint op de snelweg met afrit nummer 5, daarna neem je op de weg daarna de 4e afslag, daarna de 3e enzovoorts.

♥ Kijk jullie favo-serie van voor af aan
Is het slecht weer? Kijk jullie lievelingsseries nog een keer van voor af aan!

♥ Herbeleef jullie eerste date
Ga naar hetzelfde restaurant, dezelfde kermis of waar jullie ook geweest zijn die eerste keer.  Jullie eerste date, maar dan zonder de zenuwen.

♥ Maak een plakboek
Ga samen aan de knutsel en maak een plakboek van jullie verkering tot nu toe. Lekker herinneringen ophalen!

♥ Maak een bucketlist
Met daarop alle plaatsen die jullie samen nog willen bezoeken (kun je gelijk een beetje peilen hoe hij over de toekomst denkt).

♥ Houd een tuin-diner
Doe ‘s middags samen de voorbereiding en dek de tafel in de tuin. Daarna doen jullie alle twee je mooie outfit aan en steken jullie een hoop kaarsjes aan. Lekker eten en goed gezelschap: romantiek gegarandeerd.