News

Meisje prankt fans met Ariana Grande impersonatie en Ariana is NIET blij

Je kan alles zeggen over Ariana Grande wat je wil, maar uiteindelijk heeft ze altijd het beste over voor haar fans. Sterker nog, ze is zelfs beschermend naar hen toe. Toen een meisje op YouTube Ariana fans prankte door te doen alsof zij de superster was, wist ze Ariana héél boos te maken. En niemand wil deze popdiva boos krijgen… Lees snel verder.

Wat begon als een grapje is echt compléét uit de hand gelopen. YouTuber JessChic heeft qua looks wel iets weg van Ariana Grande en om meer views te krijgen een grapje uit te halen besloot ze om een dag lang als Ariana door het leven te gaan in Disney World. Dat doet ze niet zonder zich compleet te transformeren om maar iets op de popdiva te lijken.

Of laten we zeggen: ze doet er alles aan om zoveel mogelijk de looks en de manier van praten van Ariana over te nemen, zodat mensen écht geloven dat ze de real deal is. Ze verft haar lokken, draagt haar haren hetzelfde, kiest een outfit die Ariana zou dragen én past zelfs haar stem aan om niet betrapt te worden dat ze het niet echt is. Het klinkt misschien grappig allemaal, maar het is niet grappig meer als honderden fans op je af komen en een foto met je willen terwijl je vervolgens doet dat je Ariana bent en je fans ontmoet.

Bekijk hier de video:

Watch on YouTube

Hier legt JessChic het verhaal uit:

Watch on YouTube

Zo reageerde Ariana Grande:

View post on Twitter

Ariana tweet dat het ‘niet cool’ is, dat ze zich rot voelt voor haar fans en dat ze zou willen dat ze die fans op één of andere manier kon ontmoeten. De YouTuber daarentegen beweert dat ze niet de intentie had om mensen te foppen en dat ze eerlijk zei dat ze Ariana niet was als mensen daarnaar vroegen. Toen wilden sommige fans alsnog een foto met haar.

Tja, de views (ruim 6 miljoen) heeft ze gekregen, maar op een heel positieve manier is dat niet gegaan… Zou ze zoiets nog een keer uithalen? Wij betwijfelen het.

Lees ook:

Must reads 👀