Beauty

7 nieuwe beauty lanceringen waar we deze maand heel blij van worden

Iedere maand vind je nieuwe beautyproducten in de schappen en omdat de laatste lanceringen je om de oren vliegen neemt Girlscene de taak op zich om je alvast kennis te laten maken met de hotste items van nu. Wat zijn de laatste trends, wat moet je echt eens proberen en wat zijn de nieuwe favorieten? Je leest het in dit artikel.


1. Essie Retro Revival
Prijs: €9,95

Essie brengt vanaf deze maand hun Retro Revival collectie uit vol nagellakjes die iedere addict hoort te bezitten. Zo vind je de hemelblauwe kleur Starry Starry Night terug die ooit nog voor een euro of 500 via Ebay werd verkocht. Zó populair was de kleur. PS: draag de kleuren Birthday Suit (de nude kleur) en Sequin Sash (de nude glitter) over elkaar voor een droomcombi.

Onder andere verkrijgbaar bij Etos en Bol.com.


2. Yves Rocher Mono Oogschaduwpoeders
Prijs: €13,90

Je hebt er vorige maand al een sneak peek van gezien: de nieuwe Yves Rocher oogschaduws! Van felgeel en glitter zwart (niet op de foto) tot mat bruin en diep donkerblauw, er is voor ieder wat wils. Met een prijskaartje van €13,90 is de oogschaduw iets aan de prijzige kant, maar wie weet vind je wel jouw nieuwe favoriete kleur terug in de collectie.

Te koop bij Yves Rocher in de winkels en online.


3. Dior New Look Christmas
Prijs: €27,50 en €41

Mogen we even een halleluja voor de kerstcollectie van Dior? Want OMG, wat een pareltjes hebben we op de Girlscene redactie binnen gekregen. Je betaalt er wel wat voor (de nagellak kost €27,50 en de lipstick €41), maar als je van een luxe verpakking én een mooi product houdt is dit toch wel de splurge waard. 

Verkrijgbaar bij Dior verkooppunten.


4. Tangle Teezer
Prijs: €15,95

Door de Tangle Teezer wíl je je haar wel borstelen. Deze borstel haalt je haar snel en pijnloos uit de klit, terwijl het je haar ook nog een glanzend maakt. Minstens zo fijn is deze limited edition uitvoering van Lulu Guinness. Wij zijn fan.

Onder andere verkrijgbaar via bol.com.


5. MAC Selena collectie
Prijs: €19,50 – €40

Hoera voor een nieuwe MAC limited edition collectie! Het cosmeticamerk eert de overleden Mexicaans-Amerikaanse popdiva Selena Quintanilla en brengt daarom producten uit die Selena in haar tijd ook zou dragen. Latin beauty, dus. Onze favoriet is absoluut de rode lipstick in de kleur Como La Flor (inclusief glitter!) en de matte No Me Queda Mas oogschaduw.

Verkrijgbaar bij MAC verkooppunten en hun website.


6. Max Factor
Prijs: €12,99 – €14,99

Max Factor wil dat iedere vrouw de meest sexy oogopslag kan creëren door hun producten te gebruiken, et voilà: de Max Factor False Lash Epic mascara (€17,99) is geboren. Maak de look af met de nieuwe High Precision Liquid Eyeliner (€12,99) en gebruik als basis de Smooth Miracle Primer (€14,99). Volgens Max Factor is de perfecte selfie dan binnen handbereik. Wij zijn benieuwd!

Verkrijgbaar in de drogisterij.


7. LUSH Halloween
Prijs: €4,95 – €15,95

Halloween eng? Met deze LUSH collectie lijkt het ineens een stuk gezelliger te worden. Op de redactie kregen we de volgende producten binnen: Lord of Misrule shower cream (€8,50), Monsters’ Ball Bath Bomb (€5,95), Boo Bath Melt (€4,95), Fireside zeep (€6,95 per 100 gram) en Goth Fairy Shimmer Bar (€8,95). De collectie in de winkel en online is nog uitgebreider!

Lees ook:

Must reads 👀