Beauty

10 nieuwe beautylanceringen waar we heel blij van worden

Iedere maand vind je nieuwe beautyproducten in de schappen. Omdat de laatste lanceringen je om de oren vliegen neemt Girlscene de taak op zich om je alvast kennis te laten maken met de hotste items van nu! Wat zijn de laatste trends, wat moet je echt eens proberen en wat zijn de nieuwe favorieten? Je leest het in dit artikel.


1. Yves Rocher Mascara Vertige Longueur
Prijs:
€19,90

Yves Rocher brengt vanaf deze maand een Aziatisch beautygeheim naar het Westen. Hun nieuwe innoverende mascara heeft een super dunne borstel die een licht en verlengend effect aan je wimpers geeft. Het schijnt dat je met deze mascara echt iedere wimper kunt bereiken. De mascara is verkrijgbaar in drie kleuren (zwart, bruin en blauw) en is verkrijgbaar bij Yves Rocher winkels en online. Op de oogschaduwpoeders is het nog even wachten, die zijn vanaf oktober verkrijgbaar. 


2. Urban Decay The Fall Collection
Prijs: €21 – €50

Urban Decay komt met een te geweldige collectie dit najaar en gelukkig hebben wij een paar producten bemachtigd om te laten zien. Eén van de sterproducten is het Moondust oogschaduwpalette (€50) met 8 glitter oogschaduws, maar ook de nieuwe All Nighter Foundation (€36,50) ziet er veelbelovend uit. Helemaal omdat er maar liefst 24 kleuren beschikbaar zijn! Daarnaast komt Urban Decay met kleurcorrigende concealers (€24,70) in onder andere groen, perzik en lavendel én mogen de Urban Decay Perversion Waterproof Fine-Point Eye Pen plus de Urban Decay Razor Sharp Liquid Eyeliner niet ontbreken. Met deze producten blijft je make-up namelijk de hele avond (of dag) op z’n plek.

Verkrijgbaar bij ICI Paris XL.


3. Boss the Scent for Her
Prijs: €59 voor 30 ml

Dit geurtje straalt volgens Boss een sublieme vrouwelijke elegantie en verleidelijkheid uit. Met honingachtige topnoten van perzik en fresia zijn wij wel benieuwd geworden. Het is een heerlijk zoet en warm geurtje dat veel meiden wel kunnen waarderen! Het flesje zelf ziet er ook prachtig uit en staat mooi in de badkamer of op je make-up tafel. 


4. Maybelline Fall Winter Collection
Prijs: €8,99 – €11,49

Wij kregen op de redactie deze super gave matte lipsticks binnen genaamd de Maybelline Color Sensational Matte Lipsticks: The Loaded Bolds (€ 11,49). Wij zijn vooral erg benieuwd naar die spierwitte kleur. Maybelline geeft aan dat je deze kunt gebruiken als een primer om de andere lipsticks nog feller uit te laten komen of om een gave ombre-lip mee te creëren. De Master Contour V Shape Stick zijn een bronzer en highlighter in één. Wij vragen ons af of het handig is, maar het is wel een gaaf nieuw product. Tot slot kregen we de Master Strobing Stick (€8,99) binnen in twee mooie kleuren. Echt prachtige highlighters in stickvorm.  
 

5. Kiko Neo Noir Collectie 

Kiko werkt weer samen met de futuristische designer Ross Lovegrove met als resultaat de nieuwe limited edition collectie ‘Neo Noir’. Wij zijn vooral onder de indruk van de prachtige verpakking die hij ontworpen heeft. Er zit een heerlijk zachte kwast in de collectie, die perfect is voor contouring. Verder is er ook nog onder andere een prachtige bronzer met blush, een creamy contour palette en twee kleuren blush te vinden in de collectie. De prijzen zijn nog niet bekend, maar wij zijn benieuwd!


6. Essie Gelcouture 
Prijs: €11,99

Essie komt eindelijk met haar eigen gelnagellak en wij zijn fan! De nieuwe formule belooft 12 dagen te blijven zitten en er zijn 30 kleuren beschikbaar. Het fijne is dat je geen LED- of UV-lamp nodig hebt om de lak te laten drogen. Doe de topcoat eroverheen en klaar ben je! Wij vinden Twill Seeker en Zip Me Up echt prachtige lakjes.

Verkrijgbaar bij Bol.com en Etos.


7. L’Oréal Paris Fatale Mascara en True Match Highlighter
Prijs: €14,99

Ook L’Oréal Paris komt met twee nieuwe producten, namelijk een mascara en vloeibare highlighter. De Fatale Mascara komt uit de Volume Million Lashes lijn, die een verleidelijke oogopslag belooft. De True Match Highlight moet zich aan kunnen passen aan jouw huidskleur en is daarom geschikt voor de koele, neutrale en warme ondertonen. Het is een 3-in-1 primer, blender en highlighter om accenten te plaatsen op de jukbeenderen, wenkbrauwbot en het voorhoofd.

Verkrijgbaar bij Kruidvat.


8. 4711 Acqua Colonia in Apple Chili & Plum Honey
Prijs: €17,96

Het oeroude 4711 is een merk met betaalbare parfums én met elke denkbare geur mogelijk. Denk Jo Malone, maar dan met een beter prijskaartje. Aan de collectie wordt dit najaar iets nieuws aan toegevoegd! Met Apple & Chili en Plum & Honey in hun lijn is het merk twee mooie geuren rijker. Als je van zoet houdt valt Apple & Chili in de smaak en als je van wat frisser en volwassen houdt is Plum & Honey ideaal.

Verkrijgbaar bij Douglas.


9. s. Oliver For Her
Prijs: €19,95 (30 ml)

Surprise, surprise: s. Oliver heeft een parfum in de collectie en we kunnen je alvast vertellen dat het echt een lekker geurtje is! Met geurnoten als roze peper, lychee, rozen en musk slaat s. Oliver de plank niet mis. En dat voor €19,95. Echt een aanrader om even te ruiken als je in de s. Oliver winkel bent.

Ook online bij s. Oliver verkrijgbaar.


10. Ariana Grande Sweet Like Candy
Prijs: €29,95 (30 ml)

Tot slot hebben we nog iets héél leuks om het artikel mee af te sluiten: het nieuwe parfum van Ariana Grande! Haar Sweet Like Candy geur is de opvolger van het Ari parfum dat de popdiva eerder uitbracht. Met geurnoten als braambessen, jasmijn, marshmallow en vanille is dit parfum hartstikke Ariana en het goede nieuws is dat het inmiddels al bij Douglas verkrijgbaar is.

Lees ook:

Must reads 👀