News

Je moet echt even zien wat Kylie van Tyga cadeau kreeg

De relatie van Kylie Jenner en Tyga mag dan misschien wel rocky zijn, één ding is zeker: Tyga is ontzettend gek op zijn vriendin. Althans, dat laat hij vooral aan Kylie(‘s volgers) zien door de extravagante cadeaus die hij haar geeft. Want hoewel ze pas over twee dagen jarig is heeft ze nu al een bizar prachtig, duur en mooi cadeau van hem gekregen.

Waar de meeste meiden waarschijnlijk al blij zijn met een mooi sieraad of een persoonlijk cadeautje voor hun verjaardag wordt Kylie verrast met niets minder dan een… AUTO! Ja, je leest het goed. Kylie heeft niets minder voor haar verjaardag gekregen dan een peperdure (en dan bedoelen we zo’n €250.000 peperduur) bolide gekregen. Niet verkeerd, Tyga. Dat is ook een manier om te laten zien hoe gek je op je vriendin bent!

Tyga weet in ieder geval wel hoe hij Kylie moet verrassen, want wij hebben haar nog nooit zo geschokt én blij tegelijk gezien. In true Jenner stijl werd het moment vastgelegd voor Snapchat en terwijl Tyga een Happy Birthday eruit knalt zien wij vooral Kylie’s gezicht. Ze is zo verrast dat ze haar hand alleen nog maar voor haar mond kan houden en ‘T…!’ zegt. Geen verkeerd cadeau voor je 19e verjaardag.

Bekijk hier de beelden:

Jep, er zit zelfs een koelkast in de auto. Met deze bak kan Kylie vast even vooruit… 😉

Lees ook:

Must reads 👀