Lifestyle

De grootste droom van ieder meisje is zojuist werkelijkheid geworden

Het is alweer bijna vijf jaar (!) geleden dat de laatste aflevering van Gossip Girl te zien was *snik*. Op de redactie zijn we vooral fan van Blair door haar liefde voor haarbanden en Audrey Hepburn. Wat zouden wij graag net zoals Audrey (en Blair!) gaan windowshoppen bij Tiffany & Co zoals in de bekende scène uit Breakfast at Tiffany’s. Laat Aussie met hun nieuwe #FindYourAussome campagne die droom nou eens waar maken. OMG! En het bleef niet bij enkel windowshoppen

Het leven is een groot feest en Aussie heeft als missie om het leven nog aussom(er) te maken! Daarom daagde Aussie Girlscene’s Danique uit als onderdeel van de #FindYourAussome campagne om haar grootste droom te delen. Danique droomde er al jaren van om eens naar binnen te gaan bij Tiffany & Co. En dan niet alleen naar binnen, het liefst verlaat ze het pand met zo’n blauw doosje. Door de #FindYourAussome campagne werd Danique’s droom werkelijkheid.

Shoppen bij Tiffany & Co doe je natuurlijk niet in je alledaagse kloffie en dof haar. Nee, dan pak je ook flink uit á la Audrey Hepburn in Breakfast at Tiffany’s. Daarom kreeg Danique voordat het shoppen kon beginnen eerst een prachtig kapsel, identiek aan die van Audrey (misschien nog wel mooier). De lieve dames van de Föhnkamer in Amsterdam zorgden dat Danique een volle bos met haren had voor het perfecte kapsel. Daarna was het tijd om een bezoek te brengen aan de winkel. Natuurlijk geheel in stijl met croissant en een koffie to go. Wat Audrey kan, kan Danique ook. Natuurlijk moest ze ook even de bekende openingsscène naspelen #guilty!

Danique zocht iets prachtigs uit in de winkel. Wat dat is kun je terug vinden op onze Instagram (@girlscene.nl). Volg dan meteen ook even Aussie (@aussiehairnl) voor aussome foto’s ;-). En als je toch op Instagram zit check dan ook even onze gave winactie! We mogen namelijk wat heerlijke producten van Aussie weggeven. Yay! 

De producten van Aussie zorgden ervoor dat Danique haar haren perfect zaten. Want zoals ze bij Aussie zeggen: “There’s more to life than hair, but it’s a good place to start”. Daar zijn wij het helemaal mee eens! Op de redactie zijn we vooral fan van Aussie’s 3 Minute Miracle deep treatment producten. Deze zorgen ervoor dat je uitgedroogde, doffe plukken gaan stralen als nooit te voren. En dat slechts in drie minuten. 

Benieuwd hoe Danique eruitziet als Audrey? Check dan snel de video hieronder. Danique had in ieder geval een aussome dag.

Watch on YouTube

Klik hier als je de video niet kunt zien

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van onze video’s? Abonneer je dan op ons YouTube-kanaal! Dit is helemaal gratis. Abonneren doe je hier.

*Deze video is in samenwerking met Aussie gemaakt

Lees ook: