Celebs

Fashion face-off: Miley Cyrus vs. Ariana Grande

We nemen graag een voorbeeld aan celebrities als het op fashion aankomt. Designers staan niet alleen te trappelen om sterren die hun kleding willen dragen, maar de celebs hebben ook toegang tot stylisten die de meest mooie outfits samenstellen. Elke celeb heeft weer een andere stijl en daarom zetten we de sterren graag tegenover elkaar. In dit artikel behandelen we Miley Cyrus en Ariana Grande, twee zangeressen die beide een gewaagde kledingstijl hebben. Wie wint deze battle: Miley of Ariana?

Miley Cyrus
Als er iemand een gewaagde stijl heeft dan is het Miley Cyrus wel. Geen tuttige jurkjes en brave topjes voor de zangeres. Mileys alledaagse stijl is te omschrijven als alternatief. Ze is dol op destroyed jeans en tee’s met een opdruk. De superster wordt ook vaak gespot in oversized denim jackets en crop tops. Overdag houdt Miley zich nog in, maar op de rode loper of het podium gaat ze all out. Haar stijl op de rode loper is op z’n zachtst gezegd gedurfd te noemen. De zangeres heeft lak aan alle regels en trekt aan waar ze zin in heeft. De ene keer heeft ze vrijwel niks aan, de andere keer spotten we haar juist in een chique galajurk. Ze gaat vaak voor glitter of metallic, als het maar knalt! 

Casual:

Rode loper:

Ariana Grande
Ariana kleedt zich als een dametje. Ze is dol op schattige a-lijn rokjes en poppige jurkjes, maar ze moeten wél kort zijn om haar killer legs te kunnen showen. De superster heeft niet altijd zin om zich helemaal op te doffen, als ze aan het reizen is kiest ze rustig voor een legging als broek met daaronder haar comfy UGGs. Ze zorgt er dan wel voor dat er een accessoire bij zit die de look een vrouwelijke touch geeft, zoals een haarbandje of een designertas van Chanel of Louis Vuitton. Op de red carpet pakt Ariana helemaal uit. Ze is gek op ontwerpen met een luxe uitstraling, denk aan galajurken met een sleep. Ariana gaat niet altijd op de chique toer, soms gaat ze juist voor sexy met een ultra kort jurkje, kant of decolleté.

Casual:

Rode loper:

Wie heeft de beste stijl: Miley of Ariana?

Beeld: Getty Images

Lees ook:

Must reads 👀