News

Dit nieuws over Zayn Malik zal je teleurstellen

Dat Zayn Malik niet meer in One Direction zit hebben we inmiddels (soort van) geaccepteerd. Hij was naar eigen zeggen niet gelukkig in de boyband en kan nu eindelijk zijn eigen muziek maken als soloartiest. Zayn zet een nieuwe stap in zijn carrière en die is op z’n zachtst gezegd opvallend met zijn One Direction achtergrond… 

Zayn Malik wilde geen deel meer uitmaken van One Direction, omdat hij liever niet in een boyband zit. Maar nu blijkt dat hij tóch niet helemaal klaar is met de boyband wereld. De zanger werkt namelijk samen met een andere boyband!

Zayn werkt op dit moment aan een televisieserie over een boyband. De zanger wordt uitvoerend producent van de serie, die verder wordt gemaakt door het team achter Entourage. Zayn is hier de perfecte persoon voor als ervaringsdeskundige. Volgens een ingewijde wilde de zanger al heel lang een project buiten de muziek.

De serie begint op het moment dat de leden van de boyband nog volledig onbekend zijn en volgt de jongens tot ze internationale supersterren zijn. Zoals Zayn ook overkwam met One Direction! Leuke twist: het is de bedoeling dat de acteurs na de serie daadwerkelijk nummers gaan uitbrengen. 

Hoewel het jammer is dat Zayn niet in One Direction wil zitten, maar wel met een andere boyband wil samenwerken lijkt ons dit nieuwe project ook heel erg tof. En hé, wellicht komt er een nieuwe One Direction uit voort!

Lees ook:

Bron