News

Wat deze geobsedeerde fan bij Niall Horan heeft geflikt is niet oke

Het lijkt alsof celebrities een perfect leven leiden. Ze vliegen de hele wereld over, ontmoeten de coolste mensen en hebben de mooiste spullen. Maar het leven van een ster heeft ook een keerzijde. Dat maakte Niall Horan van One Direction mee in het vliegtuig. Op Twitter laat hij weten dat hij absoluut niet blij is met deze actie van een fan…

Niall Horan is niet blij met een fan. Op Twitter is hij flink tegen haar uitgevallen. De reden? De fan maakte stiekem een foto van hem terwijl hij aan het slapen was in het vliegtuig. Daarvoor had hij haar nog gevraagd om geen foto’s te maken! De fan had daar lak aan en plaatste de stiekeme foto ook nog eens op social media. 

“Dit is niet normaal”, schrijft de superster op Twitter. “Als je al niet eens meer in een vliegtuig kunt slapen zonder dat mensen foto’s van je maken, wat kan je dan nog wel?” Niall vindt het erg dat er ten allen tijde foto’s van hem wordt gemaakt, óók als hij iedereen netjes vraagt om dat niet te doen. 

View post on Twitter

Opvallend is dat de fan een heel andere ervaring met Niall heeft. Op Twitter laat ze weten dat de zanger ontzettend aardig is en ze even een praatje hebben gemaakt, maar ook dat hij geen selfie wilde maken. Dit weerhield haar er niet van om toch de camera erbij te pakken. Niall heeft in ieder geval laten weten aan zijn 26 miljoen volgers wat hij van deze actie vindt. 

Lees ook: 

Bron