News

Taylor Swift is de reden dat haar vriend nu een mega grote deal misloopt

De storm rondom Taylor Swift lijkt nog stééds niet te gaan liggen… Ze deed nogal wat stof opwaaien toen zij en Calvin Harris amper hun relatie hadden beëindigd voordat ze het bed indook met  verliefd werd op Tom Hiddleston. Niet een classy move, maar als je echt verliefd bent kun je jezelf niet tegenhouden, toch? Alleen lijkt die stap negatieve gevolgen voor Tom Hiddleston te hebben.

Damn, het is misschien helemaal niet zo voordelig om de vriend van Taylor Swift te zijn. Ja, hij is misschien nu een stuk bekender geworden onder de doelgroep van Tay, maar als je denkt dat het hem meer werk oplevert heb je het mis. Althans, als het aan Armani ligt. Het Italiaanse modehuis wil namelijk absoluut niet (meer!) met hem samenwerken. Daarmee loopt Tom goede publiciteit én geld mis.

Zonde, want Tom stond namelijk op de shortlist als vervanger van het huidige model, Calvin Harris (zie hierboen)! Armani weet dat de deal met Tom hen enorm veel publiciteit zou opleveren en dat is precies waar ze niet op zitten te wachten. De gratis publiciteit is altijd mooi meegenomen, maar niet als je jouw merk ‘classier‘ noemt dan het Tay-Calvin drama. Armani ziet het dus niet zitten om te werken met Tom omdat ze simpelweg zich niet willen mengen in het mediacircus rondom Taylor Swift. Het modemerk werkt daarentegen liever met een opkomende sporter, want dat zou beter bij hun imago passen. En pijnlijk: de bron vermeldt dat Tom ook ‘te oud’ is voor hun doelgroep… 

Beeld: Getty Images

Lees ook: