Fashion

8 zonnebrillen waarmee je echt gezien wil worden

We weten niet hoe het met jou zit, maar op de Girlscene redactie houden we onze fingers crossed in de hoop op een mooie nazomer. Zo kunnen we toch de laatste festivals en terrasjes meepakken mét de nodige zonnestralen. Beter kun je de zomer niet afsluiten! Om in de juiste zomerse sfeer te blijven selecteerden we 8 zonnebrillen waar je mee gezien wil worden.

Wij zijn gek op zonnebrillen waarmee je een statement kunt maken én die je outfit afmaken. Niet alleen is het belangrijk dat de bril er leuk uitziet, maar ook dat het je ogen beschermt. De volgende SINNER zonnebrillen bieden in ieder geval 100% bescherming tegen UVA/UVB/UVC straling. PS: Sommige SINNER Festival Shades scoor je al voor €19,99!

Extra leuk: SINNER heeft in samenwerking met Spinnin’ Records zonnebrillen uitgebracht voor hun Festival Shades collectie. De SPINNIN x SINNER Techno, SPINNIN x SINNER Dance en SPINNIN x SINNER House brillen zijn zeker even het bekijken waard! Bovendien kun je bij iedere SINNER bril een gratis zonnebril verzekering krijgen. Bij registratie ben je verzekerd bij diefstal, verlies en schade. Handig!


1. SINNER Molly, van €24,99 voor €19,99


2. SPINNIN x SINNER Techno, €34,95


3. SPINNIN x SINNER House, €39,99


4. SINNER Calobra, van €29,99 voor €24,99


5. SINNER x ADE, €34,99


6. Spinnin x SINNER Dance, €34,99


7. SINNER Cascais, €39,99


8. SINNER Thunder, €34,99

Lees ook:

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Sinner

Must reads 👀