News

Gigi en Zayn hebben zojuist een grote stap in hun relatie gezet

Gigi Hadid en Zayn Malik zijn al #couplegoals sinds überhaupt bekend werd dat de twee een oogje op elkaar hadden en het is goed om te zien dat ze het naar hun zin hebben samen. Dat het niet zonder de nodige drama en tijdelijke break-ups gaat is bekend, maar nu lijken ze toch écht voor elkaar te kiezen. Sterker nog, ze hebben een mega grote stap in hun relatie gezet!

Hoewel al tijden in het nieuws is dat Gigi graag samen zou willen wonen met Zayn – en dat moeder Yolanda daar niet helemaal achterstond – hebben de twee nu eindelijk de stap gezet. Ze gaan samenwonen in Los Angeles! Of in ieder geval, Gigi trekt bij Zayn in. Ondertussen gaat het gerucht wel dat Gigi óók haar New York stekkie aan blijft houden, aangezien ze vaak aan de oostkust van Amerika is om te werken.

Dat betekent dat Gigi en Zayn waarschijnlijk niet fulltime samenwonen. Toch wil het koppel niet langer dan 10 dagen van elkaar gescheiden zijn en dit lijkt dan de ideale optie. Als Gigi klaar is met schieten voor merken als Victoria’s Secret en Zayn een break van de studio kan nemen, kunnen ze samen op de bank in Los Angeles crashen. Eind goed, al goed?

Het is in ieder geval een serieuze stap in hun relatie. Gigi en Zayn zijn ‘nog’ maar samen sinds het begin van dit jaar en ondanks hun jonge leeftijd – Gigi is 21, Zayn 23 – lijken ze klaar voor deze volwassen move. Letterlijk! Laten we hopen dat Gigi het langer uithoudt met Zayn. Of andersom, want hij verliet ex Perrie nadat ze twee maanden samenwoonden. Pijnlijk…

Lees ook:

Bron

Must reads 👀