News

Deze celebrity is weer vrijgezel en dat zagen we niet aankomen

Het liefdesleven van celebrities kun je soms niet bijhouden. Het ene moment zijn ze gelukkig met iemand, maar het kan net zo snel weer voorbij zijn. Hun liefdesleven is net zo roerig als hun agenda! Ook deze celeb is ineens weer vrijgezel. Dat hadden we niet verwacht! Lees snel verder voor de details.

Ariana Grande en Ricky Alvarez leken zo gelukkig met elkaar te zijn. Vooral na de gekke start die ze gehad hebben. De twee kwamen groot in de media door het donutincident. Een beveiligingsvideo dook op waarop te zien was dat de zangeres in een winkel aan een donut likte die in de vitrine lag. Ook zoende ze Ricky. Kort daarna bevestigden ze de relatie.

Ricky was Ariana’s achtergronddanser en de vonk sloeg al gauw over. Het stel is een jaar gelukkig geweest, maar nu is de koek op. Volgens een bron van E! zijn de twee als vrienden uit elkaar gegaan. “Er is niemand vreemdgegaan ofzo, ze vonden het alleen moeilijk de relatie te laten werken,” zegt de insider.

Ariana lijkt in ieder geval niet echt last te hebben van liefdesverdriet. “Ze vindt het prima om single te zijn en even haar eigen ding te doen,” aldus de insider. Ook schrijft ze op Twitter cryptische berichten zoals ‘change is fucking fantastic’ en lijkt ze het wel heel erg naar haar zin te hebben met de man die in haar videoclip van ‘Into You’ speelt:

Lees ook:

Beeld: Getty Images