Films & Series

JAAA! Heel goed nieuws voor Gossip Girl fans

We moeten Gossip Girl al sinds 2012 missen, maar vergeten zijn we de serie nog lang niet. Gelukkig kunnen we de oude seizoenen altijd terugkijken op Netflix. Soms hebben we gewoon even een dosis Chuck en Blair nodig! Onze grootste wens is een nieuw seizoen of een film… zullen die er komen? Lees maar snel verder, want we hebben heel goed nieuws voor je!

Populair
Het is vier jaar geleden dat we vaarwel moesten zeggen tegen onze favoriete inwoners van The Upper East Side, maar ze leven voort in ons hart. Dankzij Netflix kunnen we de serie nog altijd kijken én is het razend populair bij een jongere generatie die Gossip Girl niet op tv kon zien.

Smartphones
Maar Gossip Girl anno 2016 zou er héél anders uitzien met smartphones en sociale media zoals Snapchat. “De wereld is nu Gossip Girl”, zegt producer Josh Schwartz tegen E! News. In het Gossip Girl tijdperk hadden telefoons nog niet eens camera’s! “Nu is iedereen letterlijk Gossip Girl.” 

Nieuwe afleveringen
En daarmee is er ook meteen goed nieuws: er komen misschien nieuwe afleveringen van Gossip Girl! De producers vinden alle veranderingen namelijk enorm interessant en het is een kans om de serie nieuw leven in te blazen. Hoe GG 2016 eruit komt te zien, is nog niet bekend. Josh zegt dat hij samen met de andere producer, Stephanie Savage, de mogelijkheden nog moet bekijken. 

Acteurs
Zonder acteurs geen Gossip Girl, hoe zouden zij er tegenover staan? Blake Lively heeft de drukste carrière en zelfs zij staat ervoor open! In een interview met E! Online zegt ze over een reünie: “Ik weet het niet, het zou wel leuk zijn. We hebben zoveel plezier gehad in die tijd, ik denk dat we het allemaal wel leuk zouden vinden.”

Jaaaa, dit ziet er goed uit. Fingers crossed!

Lees ook:

Bron, bron 

Beeld: Getty Images

Must reads 👀