News

Kylie Jenners Kyshadow Palette ligt zwaar onder vuur

Kylie Jenner heeft haar beauty-imperium uitgebreid. Naast lip kits, brengt de realityster nu ook oogschaduw palettes uit. Nu al een groot succes, want de palettes waren gisteren binnen één minuut uitverkocht! Kylie doet goede zaken, maar er is ook al één groot probleem met de Kyshadows…

Kylie is razend enthousiast over haar nieuwe beautyproduct. De realityster verkoopt naast lip kits ook oogschaduw, die ze de briljante naam Kyshadow heeft gegeven. Op social media is ze de oogschaduw druk aan het promoten, met succes. De eerste Kyshadows werden gisteren verkocht en binnen één minuut was alles weg!

Toch ligt Kyshadow zwaar onder vuur. Het oogschaduw palette bestaat uit negen bruintinten en is vormgegeven in vierkant doosje in lichtgrijs. Beautyliefhebbers vielen echter één ding op aan het palette… Kyshadow lijkt als twee druppels water op het palette van YouTuber Shaaanxo uit Nieuw-Zeeland!

Als je de twee palettes met elkaar vergelijkt dan kun je er niet omheen. Ze lijken inderdaad erg veel op elkaar. Zelfs de verpakking! Het is nog niet bekend of YouTuber Shaaanxo stappen gaat ondernemen. Eén lichtpuntje: het palette van Shaaanxo kost nu slechts $11 in plaats van $42 voor Kyshadow! Doe er je voordeel mee ;-). 

Lees ook:

Must reads 👀