News

Deze vlogger is het nieuwe jurylid van Holland’s Next Top Model

YAY! Nog even en er komt weer een nieuw seizoen van Holland’s Next Top Model op de buis. Het programma wordt in een geheel nieuw jasje gestoken en gaat zich meer richten op de omgang met social media. En wie kan dat laatste nu beter beoordelen dan een vlogger? Er breekt een spannende nieuwe tijd aan voor een Nederlandse vlogger, want zij is het nieuwe jurylid van HNTM! 

It’s official! Anna Nooshin is het nieuwe jurylid van Holland’s Next Top Model. Er werd al een tijdje gespeculeerd over Anna als jurylid en het blijkt waar te zijn. Zij heeft de felbegeerde klus in de wacht gesleept!

Holland’s Next Top Model is een razend populair programma en het nieuwe seizoen belooft nóg leuker en spannender te worden. Er gaat namelijk heel wat veranderen. Social media gaat een veel grotere rol spelen. “Begrijpen ze het grote belang dat social media speelt in het modellenleven en nemen ze zichzelf serieus als merk? Hoe vertaalt een pretty face zich naar een populaire Instagram foto of een trouwe fan schare op Facebook? Zijn de aspirant modellen, naast hun knappe uiterlijk, in staat op de social kanalen genoeg volgers te krijgen, te boeien en te houden?”, staat er in het persbericht.

En de samenstelling van de jury, dus! Eerder deze week werd bekend dat Fred van Leer naast coach ook jurylid is. De andere juryleden zijn Anouk Smulders en fotograaf Alek Bruessing. Anna neemt de vierde plek als jurylid in en zal de modellen waarschijnlijk vooral beoordelen op social media gebied. 

Het nieuwe seizoen van Holland’s Next Top Model is vanaf 30 augustus te zien op RTL 5.

Lees ook:

Must reads 👀