News

Kylie Jenner laat haar nieuwe tatoeage op een wel heel bijzondere plek zetten

Kylie Jenner is loving life als het aan ons ligt. Met haar succesvolle bedrijven (hallo, haar Lip Kits gaan nog stééds als warme broodjes over de toonbank) en haar lieve vrienden continu aan haar zijde lijkt het goed te gaan met de it-girl. Toch laat ze zien dat ze niet langer meer de jonge Kylie is door een tatoeage op een eh… bijzondere plek te zetten.

Op Snapchat – waar anders? – plaatste Kylie een korte Snap waarin je ziet dat ze bij een tattoo shop is. Zoals verwacht is ze daar om iets nieuws op haar lichaam te laten zetten en Kylie zou Kylie niet zijn als ze je niet meenam tijdens haar avontuur. Zo zie je hoe ze daar op d’r buik ligt voor een nieuwe tattoo. Maar verwacht niet dat je veel van Kylie’s tatoeage gaat zien de komende tijd…

Alhoewel, dat laatste kunnen we misschien terugnemen. Kylie bewijst de laatste tijd keer op keer dat ze geen klein meisje meer is, maar een vrouw. Strakke kleding is helemaal haar ding en haar niets verhullende bikini’s draagt ze zo vaak dat ze het niet eens hoeft af te stoffen omdat het ergens in een hoekje van haar immense walk-in closet ligt. Nope, Kylie is all grown up. En daar hoort blijkbaar een bijbehorende tatoeage bij!

Wat Kylie precies heeft laten zetten is niet bekend, maar wat we wel weten is dat ze ervoor heeft gekozen om het een plekje op haar bil. Niet alle fans zijn erover te spreken…

Onder de Snapchat video (geplaatst op Instagram) staan talloze reacties van fans die vinden dat dit fout is, dat ze het niet moet laten doen en dat het ‘sletterig’ is, maar ach… Daar is het nu te laat voor, toch?

Wat vind jij ervan dat Kylie een tatoeage op haar bil liet zetten?