News

Wauw: Ariana Grande’s compleet nieuwe kapsel moet je echt even zien

Laat het maar aan popdiva Ariana Grande over om zichzelf een signature look aan te meten. Met immer een flawless face (met dank aan make-up en een goede huid) en haar hoge paardenstaart (altijd steil) had Ari haar look te pakken. Het was jaren haar image en wie weet vond ze het om die reden tijd voor iets nieuws. En wow, ze ziet er compleet anders uit!

Eerlijk is eerlijk, wie had verwacht dat Ariana Grande zich nu een nieuw kapsel liet aanmeten? Hoe dan ook, wij vinden het in ieder geval super tof dat ze het aandurft. Jarenlang was de hoge, strakke en altijd steile paardenstaart helemaal haar ding en nu durft ze daar dus van af te wijken. We weten niet of ze het eng vindt om naar de kapper te gaan en dat dit de reden was dat ze niets anders aandurfde, maar hoe dan ook… Looking good, Ariana!

Hoewel ze nog steeds vasthoudt aan haar geliefde paardenstaart dropt ze afgelopen weekend wel haar drastische verandering op social media: Ariana heeft een pony. Ze is zo in de wolken met haar nieuwe kapsel dat ze maar liefst vier (!) Instagram foto’s plaatst en dat is vrij uniek voor Ari. Op Twitter meldt ze ook nog even dat ze het leven ‘wild is’ en dat ze verandering fantastisch vindt, wat erop duidt dat ze zelf ook érg blij is met haar nieuwe look.

Oordeel zelf:

Wat vind jij van Ariana’s nieuwe kapsel?