News

Het lijkt erop dat deze One Direction ster ook uit de band stapt

We missen One Direction elke keer weer in de hitlijsten. Onze favoriete boyband heeft een pauze ingelast, wat betekent dat er geen nieuwe nummers en concerten komen. De heren hebben ons beloofd dat ze weer bij elkaar komen, maar alles wijst erop dat een reünie er voorlopig niet in zit… Zeker nu déze ster, na Harry Styles, een solocarrière gaat beginnen.

Het ziet ernaar uit dat One Direction verleden tijd is. Na Harry Styles, heeft ook Liam Payne een platencontract getekend. De zanger gaat dus officieel solo. 

Liam heeft een platendeal getekend bij Capitol Records. Grote namen als The Beatles, de Beach Boys en Pink Floyd hebben ooit hun muziek via deze platenmaatschappij uitgebracht. “Ik ben blij dat ik bij hen getekend heb. Ze hebben een geweldige geschiedenis. Hopelijk kan ik in de voetsporen van vele beroemde artiesten treden”, zegt hij op Twitter. 

Als Liam zich de komende tijd op zijn solocarrière gaat storten, is dat geen goed nieuws voor One Direction. Veel fans zijn dan ook in paniek. Hoe zit het dan met de band? Op Twitter stelt hij zijn fans -enigszins- gerust. “One Direction blijft mijn thuis en familie, maar ik ben benieuwd wat de toekomst mij zal brengen.” Toch kunnen we hier ook niet uit opmaken dat hij in de band blijft.

De toekomst van One Direction blijft één groot vraagteken…

Lees ook: 
– Zayn onthult nu zelf de meest bizarre reden waarom hij One Direction verliet
– Het ziet ernaar uit dat deze One Direction ster niet langer vrijgezel is