Food

Deze tropische kokosnoot-bowls wil jij proberen

Tijd voor tropisch! Het is zomer en we krijgen geen genoeg van tropische attributen.Ook ons eten mag zo zomers mogelijk, met veel fruit en verse groenten. Met deze kokosnoot-bowls zit je helemaal goed. Lepel eerst een kokosnoot uit en vul hem daarna met alles wat je lekker vindt! Wat dacht je van salade, noodles of yoghurt met fruit?

♥ Voor een heerlijk tropisch ontbijt vul je een kokosnoot met chia-pudding, vijgen, aardbeien, kersen en natuurlijk wat chocolade. Hier kom jij je bed wel voor uit!

♥ IJs is altijd goed en hoe leuk is het om je ijs uit een kokosnoot-bowl te eten? Voor een gezond ijsje pureer je bevroren bananen samen met wat bevroren bessen. Als topping kun je ander fruit gebruiken.

♥ Een açai-bowl wordt nog lekkerder als je het in een lege kokosnoot serveert. De bowl hieronder is echt prachtig opgemaakt, helemaal mooi voor je Instagram-feed.

♥ Ook je salade smaakt een stuk beter uit een kokosnoot-bowl. Je kunt gaan voor een hartige salade met groenten…

♥ … of eet een lekkere fruitsalade!

♥ Eigenlijk kun je alles in je kokosnoot-bowl gooien. Dit is een super gezonde bowl met onderin een smoothie en bovenop lekker veel vers fruit en granen.

♥ Maar minder gezond kan natuurlijk ook! Wat dacht je van deze zoete traktatie?

♥ Je bowl hoeft niet per se zoet te zijn. Wat dacht je van noodles in je kokosnoot? Je zou ook je curry in een bowl kunnen serveren zodat je pittige curry een vleug van kokos bevat.

♥ Wie gebruikt er nog saaie schaaltjes als je je snacks ook in een kokosnoot kunt serveren? Dit staat zo leuk tijdens een feest.

♥ Wordt wakker met een zomers gevoel en serveer je havermoutpap of yoghurt ook in een kokosnoot. Gebruik vers fruit als topping en je bent klaar voor een zomerse dag.

♥ Een gezonde groene smoothie met wat extra matcha poeder. Instant summer feeling!

Welke bowl lijkt jou het lekkerst?