Celebs

Wie draagt het beter: Kendall Jenner vs. Gigi Hadid

We nemen graag een voorbeeld aan celebrities als het op fashion aankomt. Designers staan niet alleen te trappelen om sterren die hun kleding willen dragen, maar de celebs hebben ook toegang tot stylisten die de meest mooie outfits samenstellen. Elke celeb heeft weer een andere stijl en daarom zetten we de sterren graag tegenover elkaar. In dit artikel behandelen we Kendall Jenner en Gigi Hadid, twee vriendinnen die de fashionwereld veroveren en inmiddels hun eigen stijl hebben ontwikkeld.

Kendall Jenner
Fashion is Kendall met de paplepel ingegoten. Hoe kan het ook anders als je drie zussen hebt die ook nog eens de Kardashians zijn. Toch heeft het topmodel helemaal haar eigen stijl. Terwijl haar zussen paraderen in strakke kokerrokken, hult Kendall zich liever in stoere items. De brunette is dol op leren jacks, mom jeans en basic tee’s. Ze weet als geen ander hoe je een simpele look er tóch fashionable uit kan laten zien. Op de rode loper verandert ze feilloos in een vamp. Kendalls favoriete kleur op de red carpet is, heel toepasselijk, rood. Ze poseert vaak in een rode galajurk met iets aparts, zoals een hoge split of off shoulder. Als ze geen zin heeft in een jurk dan gaat ze veelal voor een jumpsuit.

Casual

Rode loper

Gigi Hadid
Beste vriendin Gigi timmert hard aan de weg. Twee jaar geleden wist niemand nog wie ze was, dat is nu wel anders! Inmiddels is de blondine, die half Nederlands is, een fashion inspiratie. Je kunt Gigi uittekenen in een ripped jeans (of legging!) en een crop top. Het topmodel heeft er geen problemen mee om haar buik te tonen, maar hé, dat mag ook best met zo’n gespierde buik. Ze is groot fan van kledingstukken die lekker zitten zoals dikke truien, gebreide sjaals en fijne sweaters. Meestal kleedt Gigi zich heel casual en een tikkeltje alternatief, af en toe gooit ze het roer even om en gaat ze juist voor heel vrouwelijk. Op de rode loper kiest Gigi voor bijzondere creaties van ontwerpers. Ze staat graag in de schijnwerpers, dus haar jurk mag best een beetje shinen!

Casual

Rode loper

Wie heeft de beste stijl: Kendall of Gigi?

Beeld: Getty Images

Must reads 👀